Gość: Teresa IP: *.chello.pl 22 lata temu jak się pozbyć z ubrań plam ze spermy? ma ktoś jakiś magiczny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa13 Re: Plamy ze spermy 22 lata temu Tak samo jak każdej innej plamy z białka: namoczyć w zimnej (najwyżej letniej, bo w gorącej wodzie białko się ścina, wtedy jest jeszcze ciężej usunąć) wodzie - evtl. z dodatkiem szarego mydła - i sprać plamy także w letniej wodzie. Powodzenia Tessa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: Plamy ze spermy IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 22 lata temu a to dopiero, mam już swoje lata, ale dotąd wiedziałam /i doświadczyłam/, że czysta wódka i sperma honoru i ubrania nie brudzi, a tu taka nowina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Plamy ze spermy IP: *.kabel.telenet.be 22 lata temu He he , uzywac gumek ewentualnie rozbierac sie i myc - gwarancja , ze nie bedzie sladow na ciuchach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkarolina Re: Plamy ze spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Ej, Xena jaka ty jestes nispontaniczna. Nie zawsze sie mysli o plamach przed stosunkiem, nie zawsze mozna sie od razu umyc. Wiesz, warunki..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkarolina Re: Plamy ze spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Ej, Xena jaka ty jesteś niespontaniczna :). Odpowiedz Link Zgłoś
foxal Re: Plamy ze spermy 22 lata temu > zlizać!<monia Jaka Ty jestes wyrafinowana smakoszka. Sprobuj skropic to sokiem z cytryny i posypac cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Plamy ze spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu A jaka lepiej smakuje? Świeża na ciepło, czy w temperaturze pokojowej? Odpowiedz Link Zgłoś