Gość: bzynia IP: 212.160.172.* 22 lata temu cze mam pytanko kupiłam buty do szpica i mnie gniotą niewiem co mam juz zrobic nie po to je kupiłam zeby leżały w szafie help mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100 Re: rozszerzyc buty help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Szewc Ci pomoże za parę złotych i fachowo . Domowymi sposobami możesz je niechcący zdeformować . Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: rozszerzyc buty help 22 lata temu można zanieść do szewca na rozszerzenie na tzw.kopycie.Pomaga i mało kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: rozszerzyc buty help IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Słyszałam(ale nie próbowałam)żeby wlożyć na noc do butów ,, mokre gazety''...chociaż nie wiem czy to cos da. Odpowiedz Link Zgłoś
alka44 Re: rozszerzyc buty help 22 lata temu Ja ubieram na mokre skarpetki i chodzę po domu do wyschnięcia. Szewc mi powiedzial, ze po zmoczeniu i wyschnieciu (same) jeszcze sie skora zbiega. Mozesz tez wewnatrz w miejscu ucisku natrzeć gliceryną płynna i założyć w domu. Albo dać do rozbicia komus z wiekszymi stopami. (ja od jakiegos czasu posługuję sie dziećmi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: rozszerzyc buty help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu słyszałam,że jest preparat w aerosolu do rozciągania butów,pryska sie nim do butów i nosi,tylko nie znam nazwy i nie wiem ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spirea Re: rozszerzyc buty help IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22 lata temu kupiłam taką piankę do rozbijania butów, ok. 15-20 zł w sklepach Baty. Efekt był, ale za mały :( Odpowiedz Link Zgłoś