pepsi77 22 lata temu czy może mi ktoś polecić dobry płyn do czyszczenia szyby kominkowej mam firmy CleaneR i niestety osad nie schodzi.dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: kominek ratunku 22 lata temu Fachowiec stawiający kominek polecał mi czyszczenie ciepłej szyby kominka popiołem z paleniska. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: kominek ratunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Pianka pt. All firmy "czysty dom" do czyszczenia piekarników , kominków i grilli/ów . Używałam innych , ale ten jest najlepszy i niedrogi . Polecam z czystym sumieniem. Nakładasz piankę , przeglądasz prasę , a brud się rozpuszcza :)) Ten z kominka , nie ten z prasy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marengo Re: kominek ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu cif najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dapop Re: kominek ratunku 22 lata temu Podpisuję się pod wcześniejszą wypowiedzią o czyszczeniu popiołem. Najtańsza i najskuteczniejsza metoda, lekko zwilżoną gąbkę maczasz w popiole i pocierasz szybę. Kiedyś tak okropnie mi się zabrudziła szyba (był jakis słaby ciąg w tym dniu) że myślałam iż nic jej juz nie doczyści. Cif nie zadziałał, pomógł tylko popiół :-) Teraz już nic innego nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś