Gość: wiola50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu słyszałam, że jest jakiś sposób na sfilcowane sweterki, czy ktoś go zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: sfilcowany sweter IP: 217.153.199.* 21 lat temu raczej nie usłyszysz sposobu na sfilcowany sweterek, bo ja taki sam watek zaczelam 04.02.2005r. i niestety zadnych porad :-( a tez by mnie sie przydały bo zniszczyłam mężowi sweterek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: sfilcowany sweter IP: *.waw.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Ciocia mimówiła niejsano o jakiejś wodzie z gotowania/moczenia ??? fasoli. Też mi sweter szlak trafił i to po praniu w 30 stopniach(zgodniez zaleceniem) - na razie uprałam jeszcze ra na zimno i wypłukałam w płynie - porościągałam przy rozwieszamiu i trochę pomogło - dle nie jest już taki milutki jak był przy kupowaniu (dodam, że firmowy i pierwszy raz się na tą firmę przełamałam - chyba ostatni). Jak dojdą o co chodzi z tą fasolą to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola50 Re: sfilcowany sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu sprobuje z woda po fasoli dziekuje i prosze o nastepne propozycje sweter jest firmy JAEGER JEST SLICZNY I WART WYSILKU! prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: sfilcowany sweter IP: *.org / *.krakow.pl 21 lat temu Proszę, niech ktoś sprawdzi ten pomysł z wodą z fasoli. Sama wzięłabym się za to ale nie mam za bardzo pojęcia o gotowaniu fasoli a co dopiero o moczeniu jej i wykorzystaniu potem wody z moczenia, ufff. Czekam na odpowiedź odważnej osoby. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś