Gość: QBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Kto mi powie jakim znakiem jest ktoś urodzony 23.08 , raz jest Lwem raz Panną, paranoja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beza Re: Znak zodiaku IP: *.ghnet.pl 21 lat temu to tak jak z moim synem urodził sie 20 kwietnia i raz jest baranem, a raz bykiem. Kiedys przeglądałam kalendarz i w nim byl opis znaków od konkretnej godziny i np. 20 kwiecień do 19 z minutami to jeszcze baran, aóźniej, to juz byk. Niestety nie mam juz tego kalendarza, ale może gdzieś znajdziesz podobny, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: PANNA / WAGA? 21 lat temu Osoby urodzone na przełomie znaków maja cechy jednego i drugiego znaku a wiec nie ma specjalnej różnicy jak to sie będzie nazywało - czy jeszcze ten znak czy już tamten. Jeśli zaś chodzi o ascendent to zazwyczaj bardziej on wskazuje cechy fizyczne oraz to jak jesteśmy postrzegani, jak funkcjonujemy w swiecie. Dla całości naszej charakterystyki trzeba więc brac pod uwage trzy znaki, nie ma lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QBA Re: Znak zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu a może ktoś zna link do strony wiecznego kaleddarz gdzie można po podaniu dokładnej daty urodzin dowiedzieć się pod jakim znakiem danego roku urodzin się jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Znak zodiaku IP: *.ruhr / *.rz.ruhr-uni-bochum.de 21 lat temu witajcie, nie jest to kalendarz,ale na stronie www.astro.com, niestety nie polskojezycznej, po wpisaniu danych - dochodzi sie do tego chyba przez "my astro" - wszystkiego sie dowiecie.najprawdopodobniej niezbedna bedzie godzina urodzenia (np.ja jestem z 23.10 i gdybym sie urodzila godzine wczesniej, bylabym Waga..inna rzecz,ze faktycznie jest sie w takim przypadku 'mieszancem',jednak rozumiem,ze chodzi o zwykle ustalenie faktu), ale skoro niektorzy z Was znaja swoj Asc,to nie ma problemu:-)powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś