Dodaj do ulubionych

Znak zodiaku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
Kto mi powie jakim znakiem jest ktoś urodzony 23.08 , raz jest Lwem raz Panną,
paranoja
Obserwuj wątek
    • Gość: beza Re: Znak zodiaku IP: *.ghnet.pl 21 lat temu
      to tak jak z moim synem urodził sie 20 kwietnia i raz jest baranem, a raz
      bykiem. Kiedys przeglądałam kalendarz i w nim byl opis znaków od konkretnej
      godziny i np. 20 kwiecień do 19 z minutami to jeszcze baran, aóźniej, to juz
      byk. Niestety nie mam juz tego kalendarza, ale może gdzieś znajdziesz podobny,
      powodzenia
    • allija Re: PANNA / WAGA? 21 lat temu
      Osoby urodzone na przełomie znaków maja cechy jednego i drugiego znaku a wiec
      nie ma specjalnej różnicy jak to sie będzie nazywało - czy jeszcze ten znak czy
      już tamten. Jeśli zaś chodzi o ascendent to zazwyczaj bardziej on wskazuje
      cechy fizyczne oraz to jak jesteśmy postrzegani, jak funkcjonujemy w swiecie.
      Dla całości naszej charakterystyki trzeba więc brac pod uwage trzy znaki, nie
      ma lekko.
    • Gość: QBA Re: Znak zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      a może ktoś zna link do strony wiecznego kaleddarz gdzie można po podaniu
      dokładnej daty urodzin dowiedzieć się pod jakim znakiem danego roku urodzin się jest
      • Gość: kasia Re: Znak zodiaku IP: *.ruhr / *.rz.ruhr-uni-bochum.de 21 lat temu
        witajcie,
        nie jest to kalendarz,ale na stronie www.astro.com, niestety nie
        polskojezycznej, po wpisaniu danych - dochodzi sie do tego chyba przez "my
        astro" - wszystkiego sie dowiecie.najprawdopodobniej niezbedna bedzie godzina
        urodzenia (np.ja jestem z 23.10 i gdybym sie urodzila godzine wczesniej,
        bylabym Waga..inna rzecz,ze faktycznie jest sie w takim
        przypadku 'mieszancem',jednak rozumiem,ze chodzi o zwykle ustalenie faktu), ale
        skoro niektorzy z Was znaja swoj Asc,to nie ma problemu:-)powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka