tomasz-z 21 lat temu Nie mogę z nim wytrzymać na mojej nowej stancji. Pali, klnie, a muszę z nim mieszkac jeszcze pare miesięcy! Jak mu delikatnie zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 59 Re: fatalny współlokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu A po co bawic sie w delikatne zwracanie uwagi? Powiedz mu wprost, co Ci przeszkadza. Albo sie zmieni, albo wasze wzajemne relacje sie troche pogorsza, ale skoro to taki fatalny wspolokator, to nie zamierzasz chyba kontynuowac z nim znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin8sz Re: fatalny współlokator 21 lat temu tomasz-z napisał: > Nie mogę z nim wytrzymać na mojej nowej stancji. Pali, klnie, a muszę z nim > mieszkac jeszcze pare miesięcy! Jak mu delikatnie zwrócić uwagę? O co Ci chodzi?Taka jest dzisiejsza mlodziez. Zreszta jak Ci przeszkadza to go wyrzuc z chaty, w koncu ty byles pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
efdurka Re: fatalny współlokator 21 lat temu ja właśnie kończę studia i z własnego i wielu znajomych doświadczenia wiem, że w większości wypadków wystarczy szczera rozmowa.pewnie jemu też coś nie pasuje. pogadaj, nie ma innej rady. Odpowiedz Link Zgłoś