Dodaj do ulubionych

Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zwią...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
nie chce spedzac czasu oddzielnie...mamy go nie tak znowu wiele...dużo
pracujemy...uważam to za głupi pomysł...nie zgadza mi się też to, że nasz
związek jest stworzony na bazie przyjaźni...zafascynowaliśmy się sobą
wzajemnie...i trwa to do dziś..chcemy mieć dziecko:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: malamro Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      No kurcze jakos nie przypominam sobie zebysmy przujaznili sie przed naszym
      "pozananiem", do tego nie potrzebujemy odwyku, bo nie widujemy sie czesto, wiec
      tesknote mam opanowana do perfekcji! glupi test.
      • lunedor iiiiiii tam 21 lat temu
        Niespecjalnie wiarygodny test. Mi wyszlo, ze z moim mezem "lubimy nocne zycie i
        siedzenie w domu to nie dla nas". Co za bzdury, toz my wlasnie najbardziej
        lubimy nasze przytulane wieczorki w naszym domowym ciepelku (najlepiej z kolacja
        w lozku ;-) i zadna sila nie wygonilaby nas po nocy na wloczege po jakichs
        knajpach. Brrrrr...Moze dlatego, ze mamy po trzydziesci lat i etap intensywnego
        zycia klubowo-towarzyskiego mamy juz za soba ;-)
      • Gość: Ola Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Mam podobnie ;)
    • Gość: Beata Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.chello.pl 21 lat temu
      Taaa...i za takie bzdury ludzie kasę biorą.
      • Gość: alu Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        tak racja !! Faktycznie to dziwne że ktoś za to zapłacił. Gdzie można znależć
        taką pracę ? Sądzę ze ułożyłabym ciekawszy test. Pozd.
        • Gość: mężatka Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
          większej głupoty!!!jak żyje, tak nigdy nie przeczytałam,kto to wymyślił?też mi
          podsumowanie!
    • Gość: 1/2 całości Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.adsl.inetia.pl 21 lat temu
      Bzdura!
      Nic się nam nie zgodziło poza moze pierwszym zdaniem. Zresztą pytania sa źle
      postawione. w niektorych wypadkach chciało się zaznaczyć dwie odpowiedzi, albo
      zadna nie była adekwatna.
      Może i psycho, moze i zabawa, ale niewiele w niej odbicia w rzeczywistości.
    • Gość: Dorota Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: 150.254.181.* 21 lat temu
      uwazam ze tescik byl tendencyjny i przewidywalny-jak z gazetki dla
      nastolatkow " Czy on Cie kocha, czy tylko lubi, czy po prostu chce od Ciebie
      sciagac na sprawdzianie?" mogliscie sie bardziej postarac-i nie mam nic do
      wyniku, ktory mi wyszedl, bo sie go spodziewalam
      • Gość: Derek Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        "Towarzysze zabaw" - mi sie zgodzil :P
    • forget-me-not1 Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw 21 lat temu
      Nie rozumiem, jak mozna na podstawie 10 pytań okreslic charakter związku!!
      Nasz związek nie jest przesłodzony i na pewno nie potrzebujemy spędzać wakacji
      osobno, bo i tak zbyt wiele czasu spędzamy oddzielnie :)
    • Gość: Serissa test dla bab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      miałam rozwiązać ten test, ot tak, dla rozrywki, ale pytanie o zdradę? no nie,
      jakiś absurd. taaa, że niby podświadome zagrożenie, niepewność siebie,
      chwiejność poczucia wartości własnej, jakiś brak. Idealne dla głupiutkich bab.
      gratulacje :]
    • Gość: Kasia Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: 62.111.139.* 21 lat temu
      Ten wynik testu wogóle się nie zgadza, my mamy juz mieszkanie i ie musimy
      odkładac ani "bawić w cyferki". Podrózy zycie może jeszcze nie było, ale co
      wakacje wyjeżdżamy za granice i powoli realizujemy swoje marzenia
    • Gość: Abi i Marta Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21 lat temu
      Uważamy test ten za społecznie uprzedzony, nie został uwzględniony w nim model
      rodziny rozbitej, funkcjonującej sprawnie tylko z jednym rodzicem!!!
    • Gość: Ona Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu
      W pkt 9 brakujepkt ona robi wszysto a on spi
    • Gość: memento Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: 83.104.90.* 21 lat temu
      co za durna rada!!! zrobic od siebie "odwyk"!!!??? Jakas samotna osoba to
      pisala...
      Ja mialam przymusowy odwyk i nie polecam... wiele zwiazkow takiego odwyku nie
      przetrwa...
    • Gość: betka Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.45.rev.vline.pl 21 lat temu
      a u mnie sie sprawdzilo , jestemy zgrani i prosperujemy jak dobre
      przedsiebiorstwo :)
    • Gość: Maja Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      lubie jak jesteśmy razem
    • Gość: iga Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      ten zwiazek nie ma zadnych szans nawet nie wiecie jaka jest miedzy nimi roznica
      wiem cos o tym
    • Gość: boguska Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      uwazam ,ze taki zwiazek jest bardzo nudny, aby byc szczesliwym w takim zwiazku
      musza duzo ze soba rozmawiac inaczej rozsypie sie z czasem
    • Gość: boguska Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      uwazam ,ze taki zwiazek jest bardzo nudny.
    • Gość: gosia Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      w lozku tez mozna rozmawiac i sie razem smiac.
    • Gość: kari test... IP: *.magma-net.pl 21 lat temu
      jest do niczego... wyszło wszystko na odrót... pozdrowienia dla autorów:(
    • Gość: aga Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21 lat temu
      nie zgadzam się na oddzielne wakacje,nie spędzamy czasu duzo razem bo on ma
      taką pracę,zawsze jak przyjedzie wkońcu do domu ,to jest się czym cieszyć
    • Gość: meg Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Uważam,że w związku przyda się czasem parę dni rozłąki,bo wtedy,gdy się
      zobaczycie znowu zapali się ogień,a może partner po czasie rozłąki zrozumie,że
      jesteś dla niego najważniejsza.Ja już od 7 dni nie widziałam swego
      faceta,bardzo tęsknię,ale gdy się spotkamy to zobaczę jego reakcję-a jestem jej
      ciekawa.
    • Gość: m.o. Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.sdm.am.gdynia.pl 20 lat temu
      no wcale nie do końca tak jest bo taką burzę namietności ma niewiele związków.I
      wcale nie jesteśmy rutynowi odbija nam czasami ale pozytywnie, umiemy cieszyć
      się soba jedyne z czy mamy poważne problemy to zazdrość.
    • Gość: kasia Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.autocom.pl 20 lat temu
      nasz związek jest wspaniały.Po ślubie jeśteśmy17 lat i nadal bardzo się
      kochamy...nic z dawnego zuroczenia nie ubyło ..jedynie dojrzało....w równe 9
      miesiecy po ślubie urodziła nam się oczekiwana córka...rok pózniej przyszedł na
      świat upragniony synek....zdrowie w miarę dopisuje....atmosfera dobra....cóż
      można chcieć więcej ?...tego nie zastąpią żadne pieniądze...bo milości nie da
      się kupić...ona poprostu przychodzi kiedy sie tego najmniej spodziewasz.....
    • Gość: emilo butragenio Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.icpnet.pl 20 lat temu
      no nie wiem, jestem z moja kobietą 8 lat i to jest chyba przyjaźń ze wspólnym
      gospodarstwem domowym, bo sex był chwile i przestał...a mimo to jesteśmy razem
      i nie wiem co dalej. Mam 27 lat
    • scolithos Walentynki są żałosne! 20 lat temu
      Jak wszystkie związki Najlepiej się żyje samemu. bez baby = bez kłopotu
      A z zakochanych mogę się tylko śmiać buahahahaahahaha...
    • Gość: AGNES Re: Namiętny czy przyjacielski? Jaki jest wasz zw IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka