feldkurat 20 lat temu A poradnika jak zostać starą panną MS Austin nie napisała? Była chyba kompetentna w tym zakresie... :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looney1 Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy 20 lat temu Eee tam, rady jak cioci Balbiny, ale film bardzo sympatyczny, nawet dla mężczyzn. Interesujące dialogi, kto dzisiaj układa takie zdania :) -- Tylko by o tych zdjęciach gadali i gadali... obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba to działa. IP: *.netcom.poczta.pl / *.crowley.pl 20 lat temu u mnie nigdy nie miały szans zwiazki jak Kasia i Tomek , czy Sex w wielkim miescie... chce związku a nie cwaniackiego układu w którym toczy się walka o ty czyje będzie na wierzchu... dlatego jestem jeszcze sam uroczy, przystojny, dumny i mądry;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana Re: to działa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Sprawdziłam i dziala stwierdzenie:wybieraj facetów, którzy wydobywają z Ciebie to co najlepsze.To fakt, łysy, gruby lecz widzial we mnie księzniczke i tak się czułam, zwycięzył z przystojniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAlineczka Re: to działa. IP: *.onlink.net 20 lat temu Moj maz kiedy go poznalam 28 lat temu tez byl juz lysiejacym ale ciagle usmiechnietym facetem. Wodzil za mna rozmarzonym wzrokiem i bylam dla niego naj,naj, naj,. Chociaz nigdy nie narzekalam na brak adoratorow to on jednak zyciezyl powalajaco przystojnego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotek72 Re: to działa. 20 lat temu no,no ....są jeszcze tacy wspaniali faceci...zawsze w to wierzyłam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on vicious malicious delicious IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jestem gejem i współpracuję z masą kobiet w biurze. Nic tak na nie nie działa jak moja obojętność na ich wdzięczenie się. Im bardziej unikam pewnych tematów z oczywistych względów, tym bardziej je to kręci, tym bardziej stają się nachalne. Nie jestem wcale jakiś specjalnie atrakcyjny, ale kobiety lgną do mnie chyba właśnie ze wzglęgu na to ich pozaseksualne i pozapłciowe traktowanie. Widzę w kobietach przede wszystkim ludzi. Rada dla hetero- seksualnych facetów: 1. POWOLI, POWOLUTKU. 2.Po prostu ją wysłuchaj. Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Austen, nie Austin 20 lat temu Nie oczekuj lepiej od dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Austen, nie Austin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu "1. Jeśli facet naprawdę ci się podoba, to mu to okaż. To nie do końca tak, że facetów kręcą tylko niedostępne kobiety. Nie rozumiała tego Elżbieta, bohaterka "Dumy i uprzedzenia". Tak przekonująco udawała obojętność, że o mały włos straciłaby ukochanego." A nie chodzi tu raczej o Jane (lub Janinę hehe)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Austen, nie Austin IP: *.aster.pl 20 lat temu No cóż rady te czytałam z wypiekami na policzkach no bo rzeczywiście moje zwiazki damsko-męskie to typowy przykład warsaw by clubbing night/seks w wielkim mieście/bridget jones. Ale jak je zastosować w praktyce: wydaje się że należy pokazać facetowi że ci na nim zależy ale wtedy oni robia odwrot o 180 stopni i stają się pewnymi siebie zarozumialymi palantami z ktorymi zadna kobieta o minimalnym poczuciu godności nie da rady wytrzymac. Chyba ze ja poznaje nieodpowiednich facetow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: Austen, nie Austin IP: 217.197.76.* 20 lat temu Na pewno poznajesz nieodpowiednich facetów, ten właściwy zawalczy o Ciebie i będzie przy tobie, najpierw jako przyjaciel a później jako ktoś więcej... ja tak miałam i tylko przy takich mężczyznach mogę byc sobą i niczego nie udawac, bo wiem, że jestem akceptowana i kochana za to, jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
annag1 Re: Austen, nie Austin 20 lat temu Nie dosyć, że Austin zamiast Austen, to jeszcze Mark (!!!) Darcy. Boże uchowaj od takich dziennikarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: Austen, nie Austin 20 lat temu Ano właśnie. Fitzwilliam Darcy, a nie Marc Darcy. Widocznie książka "Dziennik Bridget Jones" utkwiła w pamięci Pani Redaktor bardziej, niż "Duma i uporzedzenie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie dobrze Re: Austen, nie Austin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Pani Redaktor, już jest prawie dobrze! Jeszcze parę zamian AUSTIN na AUSTEN i obleci... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna252 Re: Austen, nie Austin 20 lat temu Szanowna Autorko ! Bohater "Dumy i uprzedzenia" napisanej przez Jane AUSTEN (!!!) nazywal sie FITZWILLIAM Darcy. Mark to ten z "Dziennika Bridget Jones". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj Re: Austen, nie Austin IP: 148.81.172.* 20 lat temu "romansidla Austen"? chyba raczej o "Bridget Jones" tu chodzi...ktora to ksiazka tez nie jest az taka glupia aby ja tak ironicznie okreslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Dziękuję! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 20 lat temu Dziękuję za te rady. Dzięki nim znalazłem chłopaka. TO DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20 lat temu Ależ te kobiety mają problem... to proste, nie potrzeba stawać na głowie, pokaż trochę dupy i każdy facet twój, wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.aster.pl 20 lat temu tylko problem jest w tym ze nie chce sie miec faceta za dupe czy cycki tylko za to kim jestem i jaka (poza ladna buzia czy fajnym cialem)no tak musisz byc facetem zeby tego nie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiko Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jezu, takie marne wypociny i tyle błędów rzeczowych! Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy 20 lat temu Może kiedyś zmienię zdanie, ale jak do tej pory mam gdzieś wszystkie poradniki i nawet nie zniżyłam się do czytania "Bridget Jones". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.telia.com 20 lat temu mam nadzieje , ze mi sie uda zarwac jednego goscia.Dlatego mysle,ze nie powinno sie go wcale pisac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu dla mnie te rady to po prostu aby kobieta była uczciwa. odkrycie to nie jest, ale fajnie, że coś takiego piszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: *.dynamic.mts.net 20 lat temu Zapomniala napisac zeby kobiety nie szukaly faceta aby zaimponowac swoim kolezankom. Bo przeciez prawie kazda kobieta chcialaby aby innym wyskoczyly galy na jego widok, prawda? Przystojny, nadziany, czarny mercedes, prezes firmy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salma Re: "Duma i uprzedzenie", czyli jak zdobyć, utrzy IP: 84.114.152.* 20 lat temu Ubliżający cały ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_331 Co to za brednie pisze w tym poradniku 20 lat temu Dziewczyna aby sie podobac powinna miec gust. Wiedziec w czym jej do twarzy. I spokojną uśmiechniętą twarz. Za pomocą wyglądu działa na faceta kojąco. Taką dziewczynę mozna nazwac Super Laską;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Co to za brednie pisze w tym poradniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu też tak myślę. nic na mnie tak nie działa, jak pogodne, lekko dowcipne usposobienie w skromnie eleganckim opakowaniu (koniecznie schludnym - ale to juz właśnie ta skromna elegancja...). no i jakis miły zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski No "babki"; czekam na propozycje; jestem kims 20 lat temu jestem pieknym narcyzem; a oto moje CV . www.nie.com.pl/art6293.htm feldkurat napisał: > A poradnika jak zostać starą panną MS Austin nie napisała? Była chyba > kompetentna w tym zakresie... :-P Odpowiedz Link Zgłoś