Gość: Bess IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Czy ktoś móglby mi polecić dobrą lodówę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bess Re: lodówka-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Dodam że interesuje mnie z systemem no-frost co myślicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bess Re: lodówka-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Plisssssssssss czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loreley Re: lodówka-pytanie? IP: *.dip.t-dialin.net 20 lat temu Jesli cena nie gra roli, polecam Miele, jestem z niej zadowolona pomimo braku bajeru no frost;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaK Re: lodówka-pytanie? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20 lat temu Bosch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka2000 Re: lodówka-pytanie? IP: 217.97.177.* 20 lat temu Nie kupij Samsunga z system no frost, jest strasznie głośna, co z tego że ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka2000 Re: lodówka-pytanie? IP: 217.97.177.* 20 lat temu Nie kupuj Samsunga z system no frost, jest strasznie głośna, co z tego że ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka2000 Re: lodówka-pytanie? IP: 217.97.177.* 20 lat temu Nie kupuj Samsunga z system no frost, jest strasznie głośna, co z tego że ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bess Re: lodówka-pytanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu A może ktoś ma z was lodówke Lg no frost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciao Re: lodówka-pytanie? IP: 62.233.236.* 20 lat temu elektrolux z dwoma agregatami z no frost i komorą zero-(na warzywa i co tam chcesz)cicha super,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miliminka Re: lodówka-pytanie? 20 lat temu ma... bardzo fajna, warto wybrac model z magic crisp Odpowiedz Link Zgłoś