Gość: m umiesz czytać? IP: *.icpnet.pl 20 lat temu Kobieto z pierwszego wpisu umiesz czytac 12 kilo w 3 miesiące....ps.nie ma tu nic kreatywnego w tej pseudo diecie wszystkow iadome od lat pozdrawim tych akceptujących siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jedz i chudnij IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Mam pytanie w jakich to jednostkach mierzona jest talia na zdjęciu, bo mój obwód szyji jest większy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Jedz i chudnij IP: *.osiedle.net.pl 20 lat temu nie w ciagu miesiaca tylko 3 miesiecy...czytaj uwaznie a nie od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Jedz i chudnij IP: *.zgora.dialog.net.pl 20 lat temu w ciagu trzech miesiecy, a nie wciagu jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dokladniej czytajcie ludziska :) 12 kg nie w miesiac, tylko w 3 miesiace.Powodzenia wszystkim na diecie !!! jestem z Wami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Jedz i chudnij IP: 213.192.64.* 20 lat temu AA taamm... Ja sie głodzilam i jakos do tej pory nie mam efektu jojo; nie chudnę i nie tyję, moja waga jest stała! A te diety no cóż... Każdy organizm jest inny, i praktycznie niewiele diet się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateja3144 Re: Jedz i chudnij IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 20 lat temu ta djeta wydaje mi sie bujdom na resorach.kto teraz jada asz 4 posiłki dzienie!!!!!!!!!!Jedenie samych warzyw sprawja rze brakuje nam wjelu błonikuw zawartych w mjęsie i tym podobnych potrawach mjęsnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Moim zdaniem to nie prawda!odchudzam sie juz 2 lata i wiem cos na ten temat! odchudzanie to nie jest taka prosta sprawa,nalezy byc cierpliwym, bo efekty widzimy dopiero pozniej.nalezy byc wytrwalym, miec silna wole i jakas mobilizacje.Nie wolno sie zalamywac ani poddawac>Mozna schudnac duzo i rozsadnie lecz wymaga to czasu.troche wyrzeczen i ruchu...trzeba przedewszystkim znac swoj organizm i wiedzic na co mozemy sobie pozwolic a na co nie!Wierzcie mi zadne glodowki ani cudotworcze tabletki mie pomoga wam schudnac! Odpowiedz Link Zgłoś
zupelniebezcukru Re: Jedz i chudnij 17 lat temu masz racje trzeba cierpliwości ale niektóre dziewczyny bez tabletek sobie nie poradzą, branie tabletek wprowadza rygor i jakoś tak zmusza do trzymania diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vouivre Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Gosiu chyba niezbyt dokładnie przeczytałaś artykuł od początku do końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Jedz i chudnij IP: 86.41.147.* 20 lat temu czytaj dokladniej, 12kg w trzy miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu to jest jakieś smieszne...ja waże 60kg mam 173cm zrostu i jestem zadowolona.zadnych diet bo to tylko wprowadzi człowieka szybciej do grobu.dużo sportu i normalne jedzenie..podstawa utrzymanie wagi.pływam 5 razy wtygodniu wieczorami potem nic nie jem. tkanka tłuszczowa zamienia sie w mięśnie najlepszy sposób na zgubienie tłumszczu,zdrowy wygląd i świtne samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren-ishii Re: Jedz i chudnij 20 lat temu No to pozazdrościć, bo niektórzy np. mają tu problemy z nadwagą, lub źle siebie widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu e panno naucz sie czytać nie 12 kg w miesiac tylko 12 kg w 3 miesiace ............haha jak piszesz to najpierw przeczytaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
foka65 Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Najlepszy jest Adipex Retard kosztuje 60zł za 30 tabletek jest to kuracja miesieczna po ktorej schudłam 14kg Adipex wysyłam po wpłacie na konto lub za pobraniem (dla stałych klientów przesyłka gratis)Zamowienia prosze zgłaszac na e-mail: foka65@02.pl lub telefonicznie na nr: 600-153-922 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A wiesz, ze skladnikiem Adipex'u jest amfetamina???!!!!!Nie wiem czy jest taki najlepszy...bonikt ni emowi glosno co jest w jego skladzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu jak cudownie jest nie musieć się odchudzać, nie liczyć kalorii, testować kolejnych diet ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jedz i chudnij IP: *.chello.pl 20 lat temu takia gowniana diete to moga sama napisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A co sądzicie o podanych preparatach wspomagających? Czy macie jakieś doświadczenia z nimi związane? Czy one naprawdę działają i czy nie rujnują zdrowia.Odchudzanie - tak, ale nie kosztem zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
lollela Re: Jedz i chudnij 20 lat temu Ja tam sama sobie wynajduje przepisy i jem to co ma malo kalorii, no i nie jem po 18 i to dziala. Ostatnio odkrylam nowa stronke prymat.pl i tam moim zdaniem maja pyszne salatki. Salatki salatki i jeszcze raz salatki. Tkie jest moje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaaa Re: Jedz i chudnij IP: *.man.olsztyn.pl 20 lat temu w ciagu trzech miesiecy.....przeczytaj dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braks Jedz i ch.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu pie.. ja lubie byc gruby ku.. a jak ktos chce buc chudy to ku.. siły nie ma trzeba cwiczysc samo sie nie spali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiorek :-) Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu WSZYSCY PISZĄ O ODCHUDZANIU SIĘ A JA MAM PROBLEM Z NIEDOWAGĄ!!!!! DLACZEGO NIKT NIC O TAKICH PROBLEMACH NIE PISZE!!! MOGLI BY NAPISAĆ CO JEŚĆ BY PSZYTYĆ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu O własnie :) Ja bym sobie też taki artykuł chętnie przeczytała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Odchudzanie we Wroclawiu :) IP: 62.244.144.* 20 lat temu ja sie odchudzam w www.audiovital.pl i jestem zadowolona z efektow od pierwszych dni!! najwazniejsze, ze nie musze pilnowac stalej diety ani cwiczyc :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Odchudzanie we Wroclawiu :) IP: 62.244.144.* 20 lat temu ja sie odchudzam w www.audiovital.pl i jestem zadowolona z efektow od pierwszych dni!! najwazniejsze, ze nie musze pilnowac stalej diety ani cwiczyc :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0411 Re: Odchudzanie we Wroclawiu :) 20 lat temu Ile razy byłaś na seansie, ile już schudłaś? To nowość, nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Odchudzanie we Wroclawiu :) IP: *.toya.net.pl 20 lat temu Mam 48 lat. 11 lat temu schudłam 20 kg. w ciągu 4 - ch miesięcy.Nie ćwiczyłam, nie miałam czasu!Po prostu jadłam mniej, 1000 kalorii dziennie.chudłam powoli, ale skutecznie!Po jedenastu latach waga co prawda podskoczyła, ale o 4 kg.Nie robię nic nadzwyczajnego, po prostu nia żrę jak krowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu 12 kg w ciągu 3 miesięcy to dobra strategia-problem tylko w tym żeby wage utrzymać, średnio wypada 1kg na tydzień - ato nie są radykalne zmiany - ważne by się przestawić na całkiem inne odżywianie i po takiej diecie jest się już zawsze na diecie jeśli chcesz ją utrzymać:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja...:) Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Może ktoś zaprezentuje artykuł pod tytułem "jedz i tyj"? (Chętnie przeczytam). :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu taka scieme co mozecie wciskac naiwniakom ja probowałam i nic nie pomogło przytyłam 1kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Jedz i chudnij IP: *.crowley.pl 20 lat temu 12 kg w miesiąc to jest dosyć gwałtowny spadek, a nie w 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agabie DIETA.PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu A ja się odchudzam przy pomocy portalu www.dieta.pl i mam rezultaty!!! Nie tylko ja!!! Tam jest mnóstwo wspierających sie ludzi, którzy osiągają efekty w swoim odchudzaniu dzięki wymianie doświadczeń i poczuciu że nie są sami. 6,5 kg w dwa miesiące bez spacjalnych wyrzeczeń - poprostu "z rozumem" - i idę dalej bo do mojego celu zostało mi tylko 4,5 kg :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś