Gość: alex91 Jedz i chudnij IP: *.chello.pl 18 lat temu jestem tak zdesperowana...że szczerze mówiąc nie obchodzi mnie czy dieta jest zdrowa! ważne że skuteczna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Jedz i chudnij IP: 89.243.176.* 18 lat temu Na stronie http:diety.pozmu.net możesz znaleźć coś dla siebie - od wtorku zmieni się wygląd strony, będzie łatwiej się po niej poruszać - codziennie dodawany jest tam jedna nowa dieta lub/i artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Jedz i chudnij IP: 89.243.176.* 18 lat temu sorry jeszcze raz adres: diety.pozmu.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katharine Jedz i chudnij IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 18 lat temu WYRAZNIE PISZE ,ZE 12 KG.W CIAGU 3-MIESIECY. PROSZE CZYTAC DOKLADNIE, TAK WLASNIE POWSTAJA NIEPOROZUMIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Jedz i chudnij IP: *.ntlworld.ie 18 lat temu Nie umiemy czytac malenka? 12 Kilo w 12 tygodni =3 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Jedz i chudnij IP: *.telpol.net.pl 18 lat temu wiecie co ja mam 11 lat i waze 75kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek123 Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu czytaj a nie zmyślaj tam pisze schudnij 12kg w 3 miesiące a nie w miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Jedz i chudnij IP: *.t-mobile.co.uk 18 lat temu Gosiu autor tekstu napisal "12 kg w ciagu trzech miesiecy, wiec wychodzi po 1 kg na tydzien. Moim zdaniem to idealne rozwiazanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu przeczytaj uważnie!!!! 12 kg w 3 MIESIĄCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Jedz i chudnij IP: 88.220.177.* 18 lat temu w ciągu 3 miesięcy nie 1 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Jedz i chudnij IP: *.ipt.aol.com 18 lat temu większość osób mająca problemy znadwagą dużo je.ja jem niewiwle a tyję jak to mówią znajomi w oczach.nie potrafie już na siebie patrzeć.mam 20kgnadwagi.jak się jej szybko tzn. w ciągu trzech tygodni pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jedz i chudnij IP: *.gprs.plus.pl 18 lat temu Trzeba czytac dokladnie, tam byla mowa o 12 kg w ciagu 3 miesiecy ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Jedz i chudnij 18 lat temu 12 w ciągu miesiąca to może nie ale 6 Ja nie mam silnej woli i nie potrafię racjonalnie jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldonka76 Sama dieta to nie wszystko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Wiadomo - bez zmiany sposobu odżywiania nie będziemy w stanie zgubić zbyt wiele albo nawet nie pożegnamy ani jednego kilograma. Należy zmienić całkowicie styl życia - oprócz diety musimy się zacząć więcej ruszać i jeszcze bardziej dbać o ciało, żeby po schudnięciu nie mieć wiszącej nieestetycznej skóry. Pamiętajmy więc o codziennym kremowaniu całego ciała i chociaż 30 minutach spaceru - wyjdzie nam to naprawdę na dobre! Do tego myślę, że każda z Pań powinna sobie pozwolić co jakiś czas na trochę "rozpusty" i wybrać się do salonu urody, gdzie się nią skrupulatnie zajmą. ;-) Paniom z Poznania i okolic polecam Salon Venus w Poznaniu (www.figuravenus.pl) - w ofercie są masaże Rollen, trening wibracyjny i, co najfajniejsze moim zdaniem, zabiegi SPA, podczas których można się całkowicie odprężyć o odstresować, a skóra po nich jest gładziutka i świetnie nawilżona. :) Do tego miła obsługa i sympatyczna atmosfera zapewniają naprawdę świetnie spędzony czas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu gosiu przeczytaj uwaznie ;D 12 kg w 3 miesiące!!! a nie w jeden. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu hmm kobieto przeczytałaś co tam bylo napisane 12 kg w ciagu 3 miesiecy a nie 1 miesiaca..czyzby ktos nie umiał czytac ze zrozumieniem..chyba tak..powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu W ciągu TRZECH miesięcy. W związku z powyższym 4 kg na miesiąc to b. dobrze. Zdrowo przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu w ciagu trzech, nie jednego miesiaca. wychodzi 4kg na miesiac, to wcale nie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Jedz i chudnij IP: 84.38.160.* 18 lat temu TAaaaaaaaaaaaaaaaa, i 100kg w 100 dni Czyste szaleństwo - pozdrawiam anorektyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan sponsorem artykułu jest firma Olimp.. IP: *.chello.pl 18 lat temu ciekawe czy jeśli ważę 74kg i mam 188cm schudnę 12kg w 12 tygodni ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankaaa Jak to jest z tymi posiłkami IP: *.subscribers.sferia.net 18 lat temu Mam pytanie, dobrze rozumiem że z pośród tych 4 propozycji posiłków np.na obiad wybieram sobie codziennie coś innego? A mogę ciągle jeść to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna USA Jedz i chudnij IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 18 lat temu Najskuteczniejsza dieta to Dieta Pani Danuty Rin "NZD" a to znaczy NIE ZRYJ DUZO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Jedz i chudnij IP: *.chello.pl 18 lat temu Czytaj Gosiu uważnie 12 kg w ciągu 3-ch miesięcy .Ja wierze.Spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Jedz i chudnij IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu Ty wyzej, gosiu, czytac nie potrafisz baranino? 12kg w TRZY miesiace a NIE W JEDEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu koncze wlasnie ta diete nie bylo latwo ale......schudlam juz12kg czuje sie super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu 12 kilogramow ale w ciagu 3 miesiecy a nie 1! ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Jedz i chudnij IP: 77.223.227.* 18 lat temu Gosiu 12 kg w ciagu trxech miesiecy a nie w ciagu jednego miesiaca nie przeczytalas chyba dokladnie tekstu i chcialam dodac ze 12 kg w ciagu trzech miesiecy to juz nie taki drasryczny spadek wagi Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: Jedz i chudnij 18 lat temu Ale po co?? Wszak każde dziecko wie, że "każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem- szczególnym dobrem narodu!" Odpowiedz Link Zgłoś