Gość: arturkacper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu A przepraszam gdzie kolacja?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieska4 Re: Pierwszy miesiąc IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20 lat temu no niestety, kolacji po prostu nie jemy :) po 18 tylko herbatka i woda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Pierwszy miesiąc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20 lat temu A te wszystkie opisane potrawy mamy jeść przed, czy po posiłku? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Pierwszy miesiąc 20 lat temu jezeli to maja byc 4 posilki to rozkladajac je na o 4 godziny..bo przeciez tak sie zaleca..nie za czescto ale i nie za zadko to podwieczorek akurat na kolacje wychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diva9 Zapomnieli o jednym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Wszystko pięknie ładnie, a gdzie ruch. To podstawa zgrabnej sylwetki i efektywnego odchudzania. ja na diecei jestem od lutego (2 m_ce) ale oprócz diety zjadam ;) około 1,5 godziny ruchu dziennie - zaczęłam od spacerów, teraz przeszłam do roweru i truchtu, w planach pływanie. Endomorfiny się wytwarzają i życie jest piękne. Efekty? 5,5 kg w 2 miesiące to ładny wynik - ja jestem zadowolona, a zasadniczo spadek zawartości tłuszczu w organizmie o ponad 30% i wzrost znaczny wody. To ważne wskaźniki. Wody trzeba wypijać 2 litry dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: Zapomnieli o jednym! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Ja biegam i jeżdżę na rowerze. Zaczęłam jakiś tydzień temu, ale boję się stanąć na wadze:P Zrobię to w poniedziałek, może zrzucę troche po świętach... :P I zaczynam chodzić na basen. No i straram się nie jeść słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola diety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu te wszystkie diety sa do niczego jesli stosujemy sie tylko do tych zalecen. Trzeba jeszcze do tego przyzwyczaic sie do nowego trybu zywienia i nie myslec non stop o chudnieciu. A co jak dieta sie skonczy?? wrocimy do starego odzywiania i mamygotowy efekt jo-jo... Najlepsza dieta?? MŻ - mniej żreć. Ja schudlam 8 kg w 2 miesiace i waga sie utrzymuje. Teraz zamierzam jeszcze schudnąć 6 kg i wiem ze mi sie to uda. Po prostu wierzcie w siebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echch kolejna dieta nie do zastosowania przez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: kolejna dieta nie do zastosowania przez... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Przez uczniów też, niestety(chodzi mi o nieletnich). Mogę dostosować podwieczorek i śniadanie. Z reszty nici... Muszę chyba sama ułożyć sobie dietę. W szkole dostałam za to 5 :P Układałam dietę dla dzieci uprawiających sport :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echch kolejna dieta nie dla pracujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu moze ktos wymysli cos również dl aludzi, którzy nie siedzą w domu, lecz wychodzących o 7.00 (za wczesnie dla mnie by jesc) i wracających o 18.00 i nie korzystających z cateringów pracowniczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: kolejna dieta nie dla pracujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu O to, to. Popieram przedmówcę. W pracy trudno raczej zadbać o regularne posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: kolejna dieta nie dla pracujących IP: *.broker.com.pl 20 lat temu zgadzam się.Te wszystkie diety są dobre dla pań, które mają tak zwany czas dla siebie, a nie dla zapracowanych, które nie mają czasu na przyrządzanie tych wszystkich potraw. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykotrudy Re: kolejna dieta nie dla pracujących 20 lat temu A można mieć taką diete ułożoną pod siebie, nawet dla tych zabieganych i mega pracujących i do tego jeszcze mieć swojego dietetyka, którego można o wszystko zpaytać. I uwaga: za rozsądna kase i bez wychodzenia z domu. serwis sie anzywa vitala.pl i sie kupuje diete z usługą dieteyczną przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka34 Re: kolejna dieta nie dla pracujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu hej a jak sie nazywa konkretnie ta strona co uloza diete w necie i sie placi, bo te adres vitala.pl nie dziala,moze mi ktos podac konkretny adres?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka34 Gdzie ta strona w necie,co układaja diety za kase? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu hej podajcie mi adres netowy strony gdzie za kase mozna poprosic dietetyka co uloze indywidualna diete dla kazdego? moj mail iv72@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: kolejna dieta nie dla pracujących IP: 217.70.58.* 20 lat temu Ciekawe dlaczego masz czas na czytanie artykułów i pisanie opinii, a brak Ci czasu na jedzenie? Hipokryzja czy prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: connie Re: kolejna dieta nie dla pracujących i samotnych IP: *.echostar.pl 20 lat temu nie ma diet, gdzie łatwo jest przyrządzić posiłki (ja nie znoszę gotować) i jak czytam jakie zakupy należy najpierw zrobić to mnie przeraża. A później w diecie piszą, że bierze się tylko część zakupionego produktu, a co ma samotna osoba zrobić z resztą? Wyrzucić? Mnie na to nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: kolejna dieta nie dla pracujących IP: *.chello.pl 20 lat temu Do pracy można zabrać ze sobą sałatkę. Chudnie się ograniczając głównie ilość węglowodanów. Więc, jeśli zrobisz i zabierzesz do pracy w pojemniczku sałatkę z następujących składników: sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewki + łyżka oleju/oliwy i sok z cytryny i wkroisz do niej gotowane chude mięsko, lub 2 jaja, lub chudą wędlinę (najlepiej drobiową) to już możesz załatwić sprawę obiadu. Możesz przecież dodać nawet całą pierś z kurczaka, żeby nie być głodnym po posiłku. Na pewno nie przytyjesz po takiej kombinacji produktów (jest to trochę podobne do diety kopenhaskiej - straciłam na niej ostatnio 5 kg w ciągu 2ch tygodni, teraz cel - uniknąć jojo). Z 1 i 2 śniadaniem to w ogóle nie może być problemu. Pieczywo Wasa może leżeć w pracy non stop, do tego dodatki opisane w artykule. Tak robiłam pracując. Trzeba tylko chcieć i nie zaspokajać głodu batonami, drożdżówkami, pączkami itp., jak to często w pracy bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio a gdzie bialka zwierzece 20 lat temu tak przeciez potrzebne do tworzenia miesni lub utrzymania tych ktore juz sa (zeby organizm ich nie spalal w pierwszej kolejnosci) przy cwiczeniach,ktore zapewne sa mile widziane przy diecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Mi wystrczyłyby 2 tygodnie na takiej dicie i juz musiałabym kupować nowe spodnie:) Ale na pewno taka dieta przyczyni sie do spadku masy ciała i to chyba każdego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ale jeszcze przydałoby sie coś slodkiego chociaz w małej ilości Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Pierwszy miesiąc 20 lat temu super piękna kolejna dieta z cyklu "siedzę w domku, maluję paznokietki i taaaka gruubaaa jestem" A ja mam taki oto pomysł dla dietetyków i Poradnika Domowego: Wymyślcie super dietę pozwalającą na podobne efekty dla osób, które: 1. wstają codziennie o 7.00 2. piją rno dwie szybkie kawy i wypalają papierosa myśląc o nadchodzącym dniu i rozmowach z szefem 3.gnają samochodem do pracy i wpadają "na ostatnią chwilę"... 4...zeby za chwile gdzieś pojechać "służbowo"... ... i tak do 18.00 5. Potem zakupy (bo w lodówce pusto) 6. Powrót do domu 20.00 i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu oj wspolczuje czyli nic nie jesz, pijesz kawe, palisz papierochy i masz nadwage? jezeli tyle pracujesz: od 7 do 18, to chyba znaczy, ze bardzo malo efektywnie. Moze zamiast o diecie dostosowanej takiego planu dnia lepiej pomyslec o dobrej organizacji pracy i zwiekszeniu efektywnosci, wtedy znajdziesz czas dla siebie zamiast z zazdroscia patrzec na te zadbane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Taaa oczywiście. Dobrze że ty tak efektywnie pracujesz. Współczuję, że nie zapieprzasz od 7 do 18 a i tak po dup1e dostajesz, że wszystko trzeba na wczoraj zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Pierwszy miesiąc 20 lat temu no to sie zamienmy ;/ kurde zero wyobrazni. a tak swoja droga to w swojeje pray widuje tek tak zwane zadbane i niestety musze im leczyc zeby a syf w buzi maja taki ze sie zalamac mozna ale paznokcie pomalowane i zgrabna dupcie maja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu oj oj, to musisz byc kiepskim stomatologiem skoro trafia do Ciebie taki element, ale to inna sprawa. slowo "zadbana" ma nieco szersze znaczenie, nie znaczy lezec i pachniec, ale miec czas i na prace i na siebie. jak ktos zyje tylko praca to niestety traci cos cennego, gorzknieje, a to urodzie i figurze nie sluzy. i wtedy ta "zgrabna dupcia" tak boli, a jak jeszcze regularnie odwiedzaja dentyste i maja idealne uzebienie to juz chyba spac nie mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To z ciebie wydra, nie dentysta. I jesli reszta 20 lat temu polskich dentystow taka sama, to sie nie dziwie u Polakow ruiny w gebach:) Tez bym sie do takiej obmawiajacej pacjentow wiedzmy bal pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Pierwszy miesiąc 20 lat temu nie chodzi tu o wage (na pewno nie moja, bo przy wzroscie 184 mam 71kg "na liczniku" i wole pisac o sobie per "on" niz "ona") Chodzilo mi o poruszenie tematu TRYBU ZYCIA.... Tak juz niestety sie sklada, ze pracujemy tak jak pracujemy, niejednokrotnie na 2 etaty i "reorganizacja" na niewiele sie zdaje. Jadamy w wolnej chwili, byle szybko i... nie da sie tego latwo zmienic. Po prostu takie "diety-cud-niewidy" sa dla mnie wyssane z paluszka redaktorki bujajacej w oblokach (mam tu na mysli nie fakt jej bujania lub niebujania ale raczej wyobrazenia o swoich czytelniczkach czy czytelnikach) Tryb zycia nas determinuje do pewnych zachowan... teraz trzeba po prostu sprobowac temu "przeciwdzialac" nie burzac ukladu bedacego czesto jedynym mozliwym... I CO? DA SIE? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Pierwszy miesiąc 20 lat temu o dokladnie a i jeszcze prosze uwzglednic ze moja praca jest na tzn. zadupiu gdzie jest jeden osiedlowy sklepik dla tzn. meneli i mozna tam zakupic niewiele ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No to powinnas byc sucha jak tyka grochowa:) IP: 83.2.105.* 18 lat temu skąd ta zgryźliwość w Twoich wypowiedziach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznośna Re: Pierwszy miesiąc IP: 195.245.213.* 20 lat temu Słodkie to są daktyle w śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Kolacja??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Kolacjii nie ma, bo jest podwieczorek. Możesz zjeść go na kolację. Chyba :P Odpowiedz Link Zgłoś
roedeer Re: Kolacja??? 20 lat temu kolacja? jak można żyć bez kolacji... zawsze znajdą się osoby, które nie lubią jeść rano, za to wieczorem to ech.... gdyby tylko znaleźć sposób na przestawienie tego zegara biologiczno żywieniowego czy jak tam go nazwiemy. a czy przy tych wszystkich rygorystycznych dietkach ząbki się nie psują szybciej??? gdzie jest mleko??????? dobrze, że mój dentysta raczej nie obmawia, zresztą i tak nie ma czego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: Kolacja??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Ja nigdy nie jem kolacji, nie wiem co w tym dziwnego :P Za to śniadanie obowiązkowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudzielec Re: Kolacja??? IP: *.sggw.waw.pl 20 lat temu Oj tam...nie ma się co przejmować. Już dawno temu przeczytałam, że nie ważne o której się je - ważne żeby zachować proporcje. Śniadanie jem na kolację - jak w jednej z polskich komedii - i jakoś żyję i na nadwagę nie narzekam bo jej zwyczajnie nie mam. A diety??? To dla tych, co lubią ciągle narzekać, bo jeszcze o takiej nie słyszałam która działa zawsze i na każdego. Poza tym co z życiem towarzyskim??? Przecież każdemu się zdarza w weekend czasem gdzieś wyskoczyć. I nikt mi nie wmówi, że wtedy jakieś wino czy piwko przed nim nie stoi. A alko tuczy jak nie wiem :D NIe głupiejmy!!! Kochanego ciałka nigdy za wiele :) I tym właśnie pozytywnym akcentem zamierzam zakończyć swoją wypowiedź ;) Życzę wszystkim czytającym udanego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ludzie poprostu zacznijcie sie wiecej ruszac...ograniczcie jedzenie slodyczy i kolacji ale przede wszystkim ruch bez niego nie macie szans...zaniast auta rower...zawiast batonika jablko ot i caly sukces...nie wierzcie w zadne diety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: Pierwszy miesiąc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu No wiadomo, że ruch, ale Ty człowieku najpierw przeczytaj co myślimy o tym wszystkim a potem się wypowiadaj. Z tego co tu czytam, to większość opini na temat tej diety jest negatywna i wiele osób podsunęło już pomysł z uprawianiem sportu, ja nie mogę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salmonella Re: Pierwszy miesiąc IP: 212.133.22.* 20 lat temu Najlepsza droga do schudniecia. Mozna 12 kilogramow zrzucic nawet w tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłuścioszek Re: Pierwszy miesiąc IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu niezłe jaja, miała być utrata tłuszczu a nie wody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu te wszystkie diety sa do niczego jesli stosujemy sie tylko do tych zalecen. Trzeba jeszcze do tego przyzwyczaic sie do nowego trybu zywienia i nie myslec non stop o chudnieciu. A co jak dieta sie skonczy?? wrocimy do starego odzywiania i mamygotowy efekt jo-jo... Najlepsza dieta?? MŻ - mniej żreć. Ja schudlam 8 kg w 2 miesiace i waga sie utrzymuje. Teraz zamierzam jeszcze schudnąć 6 kg i wiem ze mi sie to uda. Po prostu wierzcie w siebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigbin Re: Pierwszy miesiąc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20 lat temu kolacji sie niespozywa w tym okresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: Pierwszy miesiąc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Ja jestem za tym, żeby pomiędzy posiłkami (śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolacja przed 18) nic nie jeść i uprawiać sport: pływanie, jazda na rowerze, jogging itd. Myślę, że skutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Jest stare bardzo madre chinskie przyslowie- sniadanie zjedz sam, obiadem podziel sie z przyjacielem, kolacje oddaj wrogowi teraz juz wiesz gdzie jest kolacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusisko Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu dieta ta nie zawsze jst skuteczna to przecież są same owoce i woda mineralna a jeżeli ktoś nie cierpi owoców to co w talkim wypadu ma zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O-Ren Ishii Re: Pierwszy miesiąc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20 lat temu Jeść warzywa. Albo jakieś dania z orzechami, zborzowe ( w sensie nie np. chleb Waza) itd. Tak myślę :P Odpowiedz Link Zgłoś
renacia2 jest jedno ale... 20 lat temu No tak to wydaje się extra tylko, że ja chciałabym schudnąć już po 2 tygodniach no i żeby to było widoczne...oczywiście nie mówię tu o 12 kilogramach przez 2 tygodnie ale tak z 5 kg. przez 2 tygodnie??Jest to możliwe??hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: jest jedno ale... IP: *.chello.pl 20 lat temu Jest to możliwe, ostatnio schudłam 5 kg na diecie kopenhaskiej (informacje znajdziesz w necie, szczególnie dużo na forach fitness i kulturystów) w ciągu 2ch tygodni. Ale! trzeba bardzo się pilnować po tych dwóch tygodniach, żeby nie przytyć. Minął tydzień od zakończenia mojej dietki - na wszelki wypadek nadal nie jem pieczywa, ziemniaków, ryżu (no, raz zjadłam), słodyczy żadnych, nie słodzę. Nie chciałabym wrócić do starej wagi! Widzisz, a po tych 3ch miesiącach jak w artykule, myślę, że niebezpieczeństwo jojo byłoby mniejsze. Zasada jest jedna: szybciej zrzucisz - szybciej przybierzesz. Moja koleżanka ciągle się odchudza i jej waga często się wacha w ciągu dwóch miesięcy w przedziałach 69 - 60 - 69 - to jest do kitu! Skórę ma obwisłą na brzuchu i talii jak po dziesięciu porodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieka Re: jest jedno ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Zalezy to od twojego organizmu ale mi udalo sie schudnac okolo 5 kilo w niecale 3 tygodnie. Jest to moja autorska dieta:) hehe, po prostu wyeliminowalam calkowicie ciemne mieso, pieczywo, slodycze, produkty maczne typu makarony,kluski itp.Co zostalo? wbrew pozorom sporo- na sniadanie jadlam no muesli z odtluszczonym mlekiem lub owsianke z lyzecxzka miodu, na lunch p0rzewaznie ryb np makrele (ktore sa baaardzo zdrowe) w puszce,lub wedzona, pozniej okolo 2-4 jablko lub inne owoce. na kolacje kromke chrupokiego pieczywa z serkiem i pomidorem, ogorkiem, papryka itp. kolejna rzecza bylo picie wody mineralnej i zielonej herbaty. TYLKO!!! tzn, przestalam pic kawe, soki, czarna herbate itp. Byc moze ta dieta jest drastyczna ale napewno dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Pierwszy miesiąc IP: *.gdynia.mm.pl 20 lat temu Kolacja? Żeby schudnac nie potrzeba kolacji, mozna ją zamienic na POODWIECZOREK. Prawidłowo powinno jeść się 4 posiłki dziennie: sniadanie, 2 sniadanie obiad i kolacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena S...... Pierwszy miesiąc IP: *.derbynet.pl 20 lat temu Ta strona z wykupioną dietą to www.vitalia.pl a co do schudnięcia 5 kilo w 2 tyg. to jest możliwe ale na 100% ta waga by się nie utrzymala!!! To za szybkie tempo!! W ciągu tygodnia można (żeby nie było jo-jo) schudnąć do 1 kg. Niestety taka prawda.. Ja wiem coś o tym bo już 3 razy w swoim życiu chudłam w bardzo szybkim okresie ok 10 kg i również trzy razy przytyłam z nadwiązką :( już nigdy więcej :/ LUDZIE LEPIEJ SIĘ POMĘCZYĆ ZE 4 MIECHY i SCHUDNĄĆ POWOLI, ALE SKJUTECZNIE, NIŻELI SCHUDNĄĆ W MIESIĄC, DWA Z EFEKTEM JO-Jo.... Pozdrawiam cierpliwych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA_FRANIA Re: Pierwszy miesiąc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Wszystko fajnie ale zobaczcie ze te diety wymagaja czasu..... Kilka miesiecy takiej diety i zbankrutowalabym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pierwszy miesiąc IP: *.koba.pl / *.koba.pl 20 lat temu kolacja = podwieczorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Super dieta polecam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20 lat temu s11.bitefight.pl/c.php?uid=35413 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagula Re: Pierwszy miesiąc IP: *.chello.pl 20 lat temu Jak to jak 4 posiłki to cztery.......śniadanie, 2 śniadanie,obiad i podwieczorek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu kolacja przy diecie:) dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Pierwszy miesiąc IP: *.centertel.pl 20 lat temu uwazam ze to jest bardzo dobra dieta bo wiekszość diet namawia do drastycznego tracenia na wadze , a przecież to nie jest dobre bo jak wiadomo istnieje wtedy efekt jojo. Poza tym zrzucanie 20 kg w 2 miesiące jest idiotyzmem. Bardzo mi sie podoba ze w końcu ktoś poleca inną dietę. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: Pierwszy miesiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Chyba zmarłabym śmiercią głodową przy takiej diecie, jak nie zjem dwóch-trzech kanapek i kawałka gorzkiej czekolady na śniadanie, do tego góra owoców i warzyw podlanych oliwą, czuję głód po 1-2h. Pozdrawiam, bez nadwagi, bez piszczeli na wierzchu. ps: grunt to każdego dnia minimum sto brzuchów i tyleż samo rowerków, jakieś pompki (mogą być "damskie"), długi spacer przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pierwszy miesiąc IP: *.core.lanet.net.pl 19 lat temu kolację je twój wróg :)) Odpowiedz Link Zgłoś