Dodaj do ulubionych

mop viledy

IP: *.Skarbowcow.ip.WRO.Korbank.PL 20 lat temu
rzeczywiście, za waszą rada zakupiłam mop viledy w paski...do tej pory miałam
różne, przerózniaste ale i także viledy płaski. Wszystko było fajnie dopóki
ten mop był nowiutki, po pewnym czasie zbił się i juz nie przylegał całą
płaszczyzną do podłogi, co utrudniało mycie. Ten żółty( oraz niebieski w
paski) jest super, że tez wczesniej was nie chciałam posłuchac.
Obserwuj wątek
    • Gość: konwalia Re: mop viledy IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 20 lat temu
      Mop viledy jest super, ja tez zakupiłam dzieki dziewczynom na tym forum..
    • Gość: aza Re: mop viledy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      W paski? One chyba taką krateczkę mają, nie?
      • Gość: kurka domowa Re: mop viledy IP: *.Skarbowcow.ip.WRO.Korbank.PL 20 lat temu
        ja akurat zakupiłam w paski koloru żółtego, zaraz ide spojrzec co tam na tych
        paskach jest...
        tak, są krateczki z napisem vileda.
        Mysle, że i żółte i niebieski paski sa tak samo dobre i tak samo nie 'kudłaczą".
        Dla mnie jeszcze bardzo ważny jest sam kijek, lekki i osadzenie koncówki mopa
        jest na klip( zatrzask) a nie wkrecany, bo wtedy mozna wyciskac mopa w
        koszyczku obojetnie w która strone i sie nie odkręca z kijka.
        Wogóle jestem autentycznie zadziwiona tym mopem, że naprawde taki super
        jest ...przetestowałam chyba wszystkie..a zaczynałam od tych najdrozszych, ten
        nie ma sobie równych.
        • Gość: Ynk Re: mop viledy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
          A ile kosztuje?
          • Gość: kurka domowa Re: mop viledy IP: *.Skarbowcow.ip.WRO.Korbank.PL 20 lat temu
            za kijek z 'czarownicą" zapłaciłam 16 zł a za wiadro 32
            • Gość: aga Re: mop viledy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
              a fuj, a ja jestem niezadowolona z tego "krzaczastego" mopa i marzę o płaskim!
              nie wyciera w kątach, jest niedokładny i ciagle trzeba te paski wymieniać, bo
              się szybko niszczą. tani, to fakt, ale ja wolę wiecej dać i być zadowolona. ten
              płaskiz wiadrem to chyba ze 150 razem, trudno. a tej zcarownicy nie polecam!
                oj widze, że się nieźle nazłościłas na tego krzaczastego!!!!
                Ja do tej pory miałam viledy "ultra max' -płaski własnie z tzw. wygoda
                wyciskania, czyli bez moczenia rąk płukało się mopa i wyciskało w specjalnym
                płaski koszyczku. Idea była bardzo dobra tego mopa, tylko, że...
                1. kijek choć teleskopowy od razu zaciął mi sie w jednym poziomie po tygodniu i
                ani go róz, no ale pal sześć...
                2. ściereczka choć bardzo mięsista niestety kiedy się zbiła to już nie
                przylegała do podłogi a tym samym, nie zbierała jak na początku.
                Owszem kiedy wyprałam ją w pralce a uprzednio wyskubalam z niej paprochy(
                zreszta skubałam zawsze po każdym myciu) , była i owszem Ok, ale nie na długo.
                Tak więc suma summarum, stwierziłam, że co proste to dobre.
                mam w domu zwierzaki co co drugi dzień myję krzaczastym i jestem bardzo
                zadowolona, pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka