Dodaj do ulubionych

Jaki depiLATOR??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Hej!
Moze podpowiecie mi jaki mam kupic depilator zeby byl dobry ale tez nie za
drogi?
Obserwuj wątek
    • Gość: malgosia Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.aster.pl 20 lat temu
      nie wiem, jakie oczekiwania masz wobec tego urządzenia (szybkość, chłodzenie,
      ilość usuwanych "za jednym pociągnięciem" włosków itp.), więc trudno mi
      doradzać, ale napiszę kilka słów o moich doświadczeniach z najzwyklejszym pod
      Słońcem depilatorem Philipsa - Satinelle. kupowałam go w czasach studenckich,
      więc nie wybierałam wtedy niczego "z górnej półki". mam go już od 12 (dwunastu)
      lat i od dwóch lat zastanawiam się, kiedy on się wreszcie zepsuje i będę mogła
      bez wyrzutów sumienia kupić sobie coś bardziej nowoczesnego. trwałość i
      bezawaryjność jest więc z pewnością jego zaletą. nie ma żadnej przystawki
      chłodzącej, ale ja nie chciałabym marznąć w czasie depilacji - i tak jest to
      zabieg wystarczająco nieniemiły. żarty na bok - oczywiście, początki były
      trudne, ale jestem dosyć wytrzymała na ból i po 2-3 depilacjach przyzwyczaiłam
      się do tych niepowtarzalnych odczuć. w tej chwili depilacja nawet bardzo
      czułych miejsc nie sprawia mi problemu - mam na myśli od pasa w dół, depilacja
      pod pachami przekracza jednak moje możliwości. Satinelle ma dosyć szeroką
      głowicę, co w mojej ocenie jest zaletą, depilowanie idzie szybciej niż przy
      wąskiej głowicy.
      wg mnie - ma najlepszą proporcję zalet do ceny. po prostu - jest najtańszy na
      rynku, a doskonale spełnia swoją rolę.
      pzdr, M
    • Gość: ja Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.ghnet.pl 20 lat temu
      Tu sobie poczytaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42663193

Długa dyskusja była :)
    • w_er26 Re: Jaki depiLATOR?? 9 lat temu
      Ja osobiście uważam, ze nie ma sensu kupować depilatora do domu bo ja kupiłam kiedyś i włoski normalnie mi odrastały . Naszczescie polecono mi gabinet Atelier Paulina Kafel i tam zrobiłam serie zabiegów depilacji laserowej. Od tego momentu moja skóra jest po prostu gładka i mogę cieszyć się przede wszystkim stałymi efektami😘
    • Gość: Ada Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.229.155.38.atman.pl 9 lat temu
      Ja korzystam z Panasonica ED2, świetny sprzęt dobrze usuwa włosy nie robi podrażnień. Zaletą jet to, że działa na mokro i na sucho. Zdecydowanie polecam! :)
    • Gość: marta Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.092.217.pools.vodafone-ip.de 9 lat temu
      Ja mam swój IPL i zabiegi robię sobie sama, mam juz około 80% włosków mniej, całe lato będę miała spokój z nogam i bikini :) Super sprzęt.
    • izabella_123 Re: Jaki depiLATOR?? 9 lat temu
      A po co od razu kupować depilator? Tu mestetyczna.pl/depilacja-pasta-cukrowa/ masz opisaną mniej bolesną metodę depilacji - sama ją stosuję. I na pewno boli mniej niż przy użyciu depilatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka