Gość: BALBINA=) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Hej! Moze podpowiecie mi jaki mam kupic depilator zeby byl dobry ale tez nie za drogi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malgosia Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.aster.pl 20 lat temu nie wiem, jakie oczekiwania masz wobec tego urządzenia (szybkość, chłodzenie, ilość usuwanych "za jednym pociągnięciem" włosków itp.), więc trudno mi doradzać, ale napiszę kilka słów o moich doświadczeniach z najzwyklejszym pod Słońcem depilatorem Philipsa - Satinelle. kupowałam go w czasach studenckich, więc nie wybierałam wtedy niczego "z górnej półki". mam go już od 12 (dwunastu) lat i od dwóch lat zastanawiam się, kiedy on się wreszcie zepsuje i będę mogła bez wyrzutów sumienia kupić sobie coś bardziej nowoczesnego. trwałość i bezawaryjność jest więc z pewnością jego zaletą. nie ma żadnej przystawki chłodzącej, ale ja nie chciałabym marznąć w czasie depilacji - i tak jest to zabieg wystarczająco nieniemiły. żarty na bok - oczywiście, początki były trudne, ale jestem dosyć wytrzymała na ból i po 2-3 depilacjach przyzwyczaiłam się do tych niepowtarzalnych odczuć. w tej chwili depilacja nawet bardzo czułych miejsc nie sprawia mi problemu - mam na myśli od pasa w dół, depilacja pod pachami przekracza jednak moje możliwości. Satinelle ma dosyć szeroką głowicę, co w mojej ocenie jest zaletą, depilowanie idzie szybciej niż przy wąskiej głowicy. wg mnie - ma najlepszą proporcję zalet do ceny. po prostu - jest najtańszy na rynku, a doskonale spełnia swoją rolę. pzdr, M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.ghnet.pl 20 lat temu Tu sobie poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=42663193 Długa dyskusja była :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_er26 Re: Jaki depiLATOR?? 9 lat temu Ja osobiście uważam, ze nie ma sensu kupować depilatora do domu bo ja kupiłam kiedyś i włoski normalnie mi odrastały . Naszczescie polecono mi gabinet Atelier Paulina Kafel i tam zrobiłam serie zabiegów depilacji laserowej. Od tego momentu moja skóra jest po prostu gładka i mogę cieszyć się przede wszystkim stałymi efektami😘 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.229.155.38.atman.pl 9 lat temu Ja korzystam z Panasonica ED2, świetny sprzęt dobrze usuwa włosy nie robi podrażnień. Zaletą jet to, że działa na mokro i na sucho. Zdecydowanie polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jaki depiLATOR?? IP: *.092.217.pools.vodafone-ip.de 9 lat temu Ja mam swój IPL i zabiegi robię sobie sama, mam juz około 80% włosków mniej, całe lato będę miała spokój z nogam i bikini :) Super sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_123 Re: Jaki depiLATOR?? 9 lat temu A po co od razu kupować depilator? Tu mestetyczna.pl/depilacja-pasta-cukrowa/ masz opisaną mniej bolesną metodę depilacji - sama ją stosuję. I na pewno boli mniej niż przy użyciu depilatora. Odpowiedz Link Zgłoś