gofera1 20 lat temu Proszę pomóżcie, jestem pokąsana przez te paskudztwa, bardzo to szczypie i swędzi, macie jakis sposób na ukąsznia dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka766 Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu ocet albo świrzo przekrojona cebula i wytrzymaj nie drap. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu Swiezo przekrojona cebula pocieraj co kilkanascie minut.Dodatkowo mozna wypic wapno. Odpowiedz Link Zgłoś
bajmil Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu Polecam Comarol - w aptece kosztuje 3-4 zł Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu Proponuję posmarować w miejscu ukąszenia mydłem. Ja stosuję szare mydło "Biały Jeleń". Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu wielkie dzieki wracam do domu i stosuje sie do Waszych rad bo się wściekne,w jednym miejscu mam kilka ukąszeń i zrobiła mi sie wielka góla , rany jak to boli Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Po ukąszeniu komara 20 lat temu Kupi w aptece hydrocortison 1% (maść bez recepty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funkie Re: Po ukąszeniu komara IP: *.ip.fastwebnet.it 20 lat temu masc fenistil Odpowiedz Link Zgłoś