dzika97 20 lat temu poplamilam sobie ulubiona bluzke zielona.byla pplama zrobilam vanischem i jest jeszcze gorzej.jak uratowac bluzke.dziekuje za pomoc serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: plama od vanischu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ech, chyba nic nie da się zrobić. Ja polałam vanishem sztruksowe, brązowe spodnie, po upraniu w pralce w miejscu polania vanishem została jaśniutka, wybielona plama. Kupiłam więc 2 następne butle vanisha, zlałam nimi całe spodnie na kilka godzin, uprałam w pralce i teraz mam nie brązowe, lecz jasnobeżowe sztruksy. Ale bluzeczki na taki eksperyment chyba trochę szkoda, materiał może nie wytrzymać takiej obfitości chemii, choć z drugiej strony - co masz do stracenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: plama od vanischu IP: *.e-wro.net.pl 20 lat temu wyslij bluzke do producenta Vanischa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: plama od vanischu IP: *.kalisz.mm.pl 20 lat temu może tylko mi sie zdaje, ale w ostatnim czasie wydaje mi się że vanisch sie cos popsul, uzywalam go od lat na plamy i nigdy nie zdarzylo sie ze wywabil kolor , a tu ostatnio bluzka tez stracila kolor, niby jest napisane ze do koloru a tu takie rzeczy się dzieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: plama od vanischu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu mi vanish nigdy nie pomagal na plamy, od dawna uzywam Ace do kolorow, raz ze tansze, dwa ze skuteczniejsze Odpowiedz Link Zgłoś