business3 20 lat temu Biznes się robi - a nie o nim gada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Na początek przydałaby się rozmowa, kto jakimi środkami dysponuje i wtedy można robić biznes.Ten test to jakaś pomyłka, nie mówiąc już o jego stronie technicznej.Niektórych odpowiedzi nie da się zaznaczyć.Może to celowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Pieniądze i ty IP: *.autocom.pl 20 lat temu nie dosc ze przez 5 minut nie moglam zamknac reklamy kremu czy szamponu ktora przeslaniala mi quiz, to nie otrzymalam wyniku tekstu bo "nie zaznaczylam odpowiedzi nr 8" co nie jest prawda, bo zaznaczylam wszystkie odpowidzi - probowalam 2 razy az sobie wkoncu odpuscilam - szkoda czasu na zle dzialajace strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza ciemny Re: Pieniądze i ty IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 20 lat temu Autorom tego debilizmu proponuje zabawe pt. "czy potrafisz zrobic cos uzytecznego na komputerze". Zycze przyjemnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek nie zrobilem tego testu IP: 82.148.37.* 20 lat temu CALY CZAS POJAWIAL SIE JAKIS ZIELONY PASEK W POPRZEK EKRANU (PEWNIE REKLAMA) I NIE DAWALO SIE GO WYLACZYC! NA ZADNYCH ZAGRANICZNYCH STRONACH NIE MA TAK NACHALNYCH REKLAM, GDZIE IKS JEST UKRYTY GDZIES TAM, A CZASEM SIE NIE DA GO WYLACZYC. SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: nie zrobilem tego testu IP: *.wolomin.net 20 lat temu nie martw sie... na stronie jest blad i mozna zaznaczyc 2 odpowiedzi w pytaniu 8 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komandor Gruzeł Re: nie zrobilem tego testu IP: *.bnet.pl 20 lat temu Zmień przeglądarkę na taką, która potrafi blokować reklamy. Zainstaluj Operę lub Firefoksa. Rozszerzenia AdBlock Plus i AdBlock Filter Updater do Firefoksa blokują reklamy nawet zanim się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Pieniądze i ty 20 lat temu Dziala, dziala.... : ) Mam artystyczne podejscie do pieniedzy, jak i do wielu innych spraw, i nawet mnie taki wynik cieszy. Jest OK , ale nie obraze sie na jakas wysoka wygrana... ,ktora chetnie wydam w artystycznym stylu i w artystycznym towarzystwie : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Jak chcesz robić pieniądze, IP: *.aster.pl 20 lat temu to nie zawracasz sobie głowy oszczędnościami, lokatami, inwestowaniem, pilnowaniem spłat kart kredytowych (w ogóle ich nie masz, bo po co?), tylko kombinujesz, gdzie są największe prowizje i uderzasz. Czasami infrastrukturę trzeba budawać kilka miesięcy, ale na końcu czeka nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Pieniądze i ty IP: 80.54.108.* 20 lat temu Litości. Niby poważna Gazeta, a psychotesty na poziomie Bravo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Pieniądze i ty IP: *.e-wro.net.pl 20 lat temu bezdennie glupi test zupelnie nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia. no ale pusciutkie babki beda sie cieszyc z ich "artystycznych wynikow". Odpowiedz Link Zgłoś
taka-jaka Re: Pieniądze i ty 20 lat temu się od "babek" odstosunkuj bo jak widzę wiekszosc facetów wzięła udział w tym teście - ja przynajmniej bez testu wiem, że mój wrodzony artyzm zawładnął portfelem, przeto z rozpaczy zaprzyjaźnię się z akwizytorem i będziemy wzajemnie masować "businnes3" aby zdradził nam tajniki jak się robi PRAWDZIWĄ KASIURE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Nie zaznaczylam odpowiedzi w pytaniu 8? niemozliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: Pieniądze i ty 20 lat temu ..."Twoje konto zieje pustką, a portfel przypomina anorektyczną modelkę" Poezja, poezja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu a przestań! mnie sie to wogole nie zgadza!! zaznaczalam co innego i co innego mi wyszlo... a w 8 pytanku cos nie gra-ostatnia odp nie zalapuje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu głupi ten test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Route 66 Pieniądze i ty IP: *.flashnet.pl 20 lat temu Niekoniecznie, jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia niech chociaż słucha ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pieniądze i ty IP: *.CNet2.Gawex.PL 20 lat temu Zawsze jak mam pieniądze to długo u mnie nie pobędą.Nie lubię wydawać pieniędzy ,dlatego że: -jak mam ich mało to niewiadomo na co je wydać -jeżeli mam dużo pieniędzy to ktoś może mi ukraść ,dlatego boję się nosić dużą sumę pieniędzy bo ktaś może mi ukraść -jeżeli jest mowa o pieniądzach moje uszy chadzą. Uwielbiam chodzić na zakupy i wydawać pieniądze aczywiście gdy mam dużo pieniędzy.Moja mama tego nie akceptuje bo nie lubi jak ktoś wydaje pieniądze w błoto oczywiście są to słowa mojej mamy nie moje więc postępuje innaczej!!! mój jadłospis do pieniędzy wygląda następująco: gdy moja mama przynosi pieniądze z tatą plus dochody boczne wynosi to gdzieś około (oczywiście miesięcznie taka suma nie jest taka wielka)3000 słownie trzy tysiące.Na żywność wychodzi nam 500 zł na ubrania wychodzi nam 1000 na gospodarstwo 2000 inne 500 moja mama nie nawidzi wydawać pieniędzy gdy nawet ma ich sporo!!! Dzisiaj napisałam list do Świętego Mikołaja !!!!! i jak muślicie jak moja mama zareagowała? wkońcu mam dwadzieścia dwa lata poprostu ją zamórowało szkoda że nie widzieliście jej miny stanęła dęba poprostu !!!!!!!!!!!! MASAKRA szkoda normalnie żałójcie że tego nie widzieliście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu wyszły kompletne bzdury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Testy prawde mowia IP: *.lodz.dialog.net.pl 19 lat temu Nie umiem oszczedzac . Mam mala nauczycielska pensje. Nie wiem jak radza sobie inni. Moze umieja ciulac, moze uprawiaja dzialki ( Mieszkam w duzym miescie i z "ziemii" sa tylko dzialki ). Moze roszina sie sklada. Ja pracuje sama na siebie i chora corke. Gospodarstwo domowe ciagle zadluzone. Nie umiem zyc za takie pieniadze. Nie licze na rzadna poprawe losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Pieniądze i ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu 3 razy zaznaczałam odpowiedź i nic . Ten test jest do niczego. na pewno nie układał go psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś