Dodaj do ulubionych

kupno pralki

20 lat temu
Witam! Priosze o rady przy zakupie pralki bo samam nie wiem na co sie zdecydowac. Pranie musi byc wkladane z przodu. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • justihr Re: kupno pralki 20 lat temu
      Nie wiem na jaką Cię stać, ale najlepiej klasy A (energooszczędna) i dobrze
      jakby miała jak najwięcej funkcji. Dla mnie najważniejsza oprócz podstawowych
      była: możliwość ustawiania czasu włączenia prania (późny powrót do domu często
      uniemożliwia zrobienie prania, a tak można nastawić na konkretną godzinę),
      funkcja odświeżania (krótkie i delikatne pranie dla rzeczy ubranych tylko raz
      czy dwa i niezabrudzonych). Jest też wiele innych funkcji, możesz o nich
      poczytac w opisie pralek i zdecydować które w Twoim przypadku są ważne. Dobrze
      że jesteś zdecydowana na pralkę pakowana od przodu, bo ponoć piorą lepiej niż
      te pakowane z góry - taką informację znalazłam przeszukując forum:)Co do
      konkretnych firm to trudno mi coś polecać, mam whirpoola i nie narzekam. Nie
      wiem jak inne.
      Pozdrawiam.
      • Gość: ewqa Re: kupno pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Bosh, ostatnio nabylam w sklepie internetowym, cena ok. 1600 zl, 350 zl taniej
        niz w sklepie

model; Bosch WAE24460PL

Poszukaj w google zdjecia i opisu. Rewelacyjna.
        • Gość: gośc Re: kupno pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
          też zastanawiam się nad tym modelem boscha. z którego sklepu korzystałaś?
          • Gość: Aneta Re: kupno pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            Witaj! Ja również serdecznie polecam Ci bosch. Przerabiałam już whirpoola i
            bardzo ale to bardzo Ci go odradzam, gorszego śmiecia chyba jeszcze nie
            wymyślili... Mam boscha 20460 - ta wąska. Kupiłam tu:
            www.brava.pl/descri1.php?ID=46&tab_name=Bosch_wolnostojace&prodtit=WLX+20460PL&kattit=Pralki+wolnostojące
            +-+
            Polecam Ci i ten sklep, i pralkę. Zamówiłam ją przez internet, a następnego
            dnia wieczorem pan ją przywiózł, podłączył i zapłaciłam przy odbiorze.
            Praleczka pierze super, jest cichutka i zgrabniutka.

Pozdrawiam
            • Gość: gość Re: kupno pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              dzięki za link.
              Mam pytanie, a co robicie ze starymi pralkami przy kupnie przez net?
              jeszcze pytanie do posiadaczy bosha 20460
              - czy zalicza się ona do cichych czy raczej głośnych pralek?
              • Gość: Aneta Re: kupno pralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
                W porównaniu do whirpoola bosch jest cichy jak mysz. Osobiście uważam ją za
                bardzo cichą pralkę, prostą w obsłudze. Starą pralkę mąż wyniósł na balkon
                hehehe - też nie wiem, co z nią zrobić...
                  właśnie, a kupując w realu można starą zostawić.
                  a może są w necie dostawcy/ sprzedawcy którzy zabierają stare pralki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka