Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu nie czuję w ogóle ducha świąt.Nie cieszy mnie ta świąteczna bieganina ,zakupy ,sprzątanie ,prezenty itp.Wszysto robię automatycznie. Nie wiem czy ta pogoda na mnie tak wpływa?! Czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gusia49 Re: duch świąt IP: *.dialog.net.pl 20 lat temu Włącz radio posłuchaj wesołych świątecznych kolęd i piosenek,(Radio ZET albo RMF FM) posprzataj w kuchni, umyj okna, upiec świetne pachnące ciasteczka (chcesz przepis????!!!) i zaręczam DUCH przyjdzie, gwarantuję i Mikołaj przyjdzie i przepedzi a Ducha deprechy i lenistwa. Chociaż spróbuj właczyć radio. Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: duch świąt 20 lat temu Ja tak mam od dwóch lat i nie dlatego ze pogoda lub leńistwo tylko z całkiem innego powodu.I chyba juz na zawsze tak pozostanie bo nic tego co się stało nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: duch świąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu trzeba się trochę zaangażować albo w przygotowania, albo religijnie, albo charytatywnie, znaleźć swój punkt odniesienia np.: zrobię cudowną gwiadkę mojej rodzinie albo: wynajdę wspaniały przepis na piernik albo:przeżycia religijne w tym roku będą dla mnie najważniejsze itp....do wyboru i koloru a później cieszyć się,że dałaś radę:) ale trzeba chcieć coś zrobić, jeżeli nie dla siebie to dla innych Odpowiedz Link Zgłoś