Gość: mi77 IP: *.bielsko.n4a.pl 19 lat temu mam fajna kiecke , ktora sie odbarwila pod pachami i na przodzie od tego durnego lady speed stick;(((ma kolor filoetowo-liliowy a teraz białe plamy - prałam w vanishu i nic juz 2 razy;(((co robić ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: portalu Re: pomóżta proszę;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Zmienić dezodorant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomóżta proszę;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu No i kupić nową sukienkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi77 Re: pomóżta proszę;((( IP: *.bielsko.n4a.pl 19 lat temu ;((((((((((((( ale mi poradziliście ;((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: pomóżta proszę;((( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19 lat temu Niestety nie da się z tym raczej nic zrobić. Dlatego dobrze radzili poprzednicy, żeby zmienić dezodorant (na przyszłość) i kupić nową fajną kieckę. Ja niestety też straciłam tak ulubiona bluzkę i już nie używam ostrych antyperspirantów, które niszczą ubrania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: pomóżta proszę;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Przecież koloru nie przywrócisz. Rady jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: pomóżta proszę;((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Mozesz ufarbowac sukienke :-) sa farby do farbowania w pralkach automatycznych. Nie bedzie to na pewno to samo. Nie wiadomo jak material przyjmie farbe ale mozesz sprobowac. W ten sposob uratowalam juz kilka lubianych ubran. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: pomóżta proszę;((( 19 lat temu Ja tez jestem "ofiarą" speed sticka! Wczoraj ubrałam pierwszy raz nową bluzkę i wieczorem odkryłam paskudne odbarwienia pod pachami. Kończę z tym szkoda kasy! Odpowiedz Link Zgłoś