Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu chciałabym kupić automat do pieczenia chleba.czy ktoś ma doświadczenie z tego typu urządzeniem.interesuje mnie głównie jakość chleba i koszt mieszanki potrzebnej do wypieku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilia39 Re: automat do pieczenia chleba 19 lat temu chleb jest bardzo smaczny. koszt mieszanki to okolo 4 zł za kilogram - masz z tego po dodaniu wody(jogurtu, maślanki itp) i odrobiny drożdzy 2 chlebki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: automat do pieczenia chleba 19 lat temu Bardzo polecam. Mieszanki kosztują ok.4 zł, ale w internecie znajdziesz mnóstwo przepisów na różne chlebki- zwykłe, razowe, pszenne, mieszane, z dodatkami.. (w samej instrukcji miałam jakieś 30 przepisów) i wychodzi to taniej niż mieszanka. Poza tym od roku nie mam piekarnika i piekę w automacie babki i keksy. Wyrabiam też ciasto na pierogi i pizzę, smażę konfitury.. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: automat do pieczenia chleba 19 lat temu czy mogłabym poprosić o kilka przepisów na maila? ja dostałam automat bez polskiej uinstrukcji:) ;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foiegras Re: automat do pieczenia chleba 19 lat temu we francji w sieci LIDL mozn akupic gotowe mieszanki, wszystkiego 6 rodzajow) za 1kg (wystarcza na 2 750g chlebki) placi sie 0.79 euros... Odpowiedz Link Zgłoś
gerbera17 Re: automat do pieczenia chleba 19 lat temu Taki automat to super rzecz. chlebki pyszne ale piekę z przepisów z internetu, mniam mniam. Raz kupiłam mieszankę do wypieku. Bleee chleb był duuuużo gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś