Gość: Spragniona Słońca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19 lat temu Nie wiecie może gdzie można kupić kostium kąpielowy ze spódniczką firmy Lorin prezentowany w ostatnim numerze "Poradnika Domowego"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gola122 Re: Lorin IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19 lat temu Niestety nie mam zielonego pojęcia :(. Przyznam szczerze, że mnie on się też spodobał i również nigdzie nie mogę go znaleźć. Jeśli ktoś wie gdzie można go kupić błagam o informacje (mieszkam na Śląsku). Z góry thx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Lorin IP: *.zab.nat.hnet.pl 19 lat temu W Gdańsku w galerii handlowej "Madison".Ta marka zazwyczaj nie ma swoich sklepów firmowych tylko sprzedawana jest wraz z innymi w sklepach z bielizną. W ostatnim numerze Avanti i chyba Claudii,("raport:kostiumy kąpielowe",czy coś takiego-na okładce było napisane:) były prezentowane kostiumy kąpielowe m.in. tej marki,a na końcu gazety są zamieszczone adresy i były tam wymienione miejsca,w których tą markę można spotkać. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś