kicia72 19 lat temu W jaki sposób wyczyścić bardzo zapuszczone wc? Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: zapuszczone wc IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu kup nowy , najtańszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: zapuszczone wc IP: 85.112.196.* 19 lat temu popieram, to wydatek rzędu stu paru zlotych a przyjemność na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: zapuszczone wc IP: *.4web.pl 19 lat temu Rozumiem, że masz na myśli muszlę klozetową? Proponuję użyć zwykłej bielinki za parę groszy. Najlepiej wybrać najpierw wodę a potem wlać całą butelkę, odczekać z pół godziny i spłukać. Możesz też spróbować octu. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: zapuszczone wc 19 lat temu kup tzw. tabletki do WC. plastikowym kubeczkiem w rękawiczkach wylej z dna tyle wody, ile się da, wrzuć z 3 tabletki, odczekaj kilka godzin - przynajmniej 2, zalej domestosem, potem szczotką do WC wyczyść środek WC, spłucz woda i efekt powinien byc widoczny gołym okiem:) u mnei pomogło:) Odpowiedz Link Zgłoś
azonka1 Re: zapuszczone wc 19 lat temu mi nic nie doprowadziło tak WC do normalności jak zwykły ocet. Ani domestos ani inne środki chemiczne nie dawały rady, usunęłam całą wodę z kibelka i wlałam flaszkę zwykłego octu spirytusowego na całą noc, wszystko pięknie zeszło Odpowiedz Link Zgłoś
elmi18 Re: zapuszczone wc 19 lat temu cilit "kamień i rdza " rewelacja ! ja byłam w szoku jak pięknie czyści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: zapuszczone wc IP: *.4web.pl 19 lat temu Hahaha, w ogóle nie czyści. Cilit jest do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: zapuszczone wc 19 lat temu Ocet albo kwasek cytrynowy rozpuszczony w cieplej wodzie. W ten sposob usunelam 0,5 cm zlogi kamienia po poprzednich wlascicielach (swoja droga jak mozna tak zapuscic kibelek??) Odpowiedz Link Zgłoś
moncik32 Re: zapuszczone wc 19 lat temu podobno cola rewelacyjnie czysci kamien, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zapuszczone wc IP: *.16.100-84.rev.gaoland.net 19 lat temu Kwas solny, do nabycia w sklepach chemicznych albo marketach budowlanych. Nawet centymetrowy kamień usunie błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś