ktys 19 lat temu Wydawała się ładna. Jak się położyło w kuchni wygląda jak pokryta pyłem Chyba trzeba czymś zaimpregnować a potem nabłyszczyć, Znacie jakieś sprawdzone dobre preparaty ?Pozdrawiam krysta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mena Re: Matowa terakota IP: *.adsl.szeptel.net.pl 18 lat temu wiesz mam podobny problem nie wiem co z tym zrobic jak dowiesz sie to daj znacc bede bardzo wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada1 Re: Matowa terakota IP: 213.172.178.* 18 lat temu podnoszę wątek. też mam ten problem....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Matowa terakota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Też mam ten problem! Tyle, że w łazience. Powinna być błyszcząca i taka jest przez godzinę po umyciu. Potem, jakby przybielona albo zakurzona... Odpowiedz Link Zgłoś
awahandziuk Re: Matowa terakota 18 lat temu Ja dolewam do wiadra cieplej wody SIDIOLUX -KAMIEN I TERAKOTA i myje tym podloge mopem.Nastepnie gdy wyschnie to skrapiam samym preparatem cala podloge i rozcieram wycisnietym mopem.Gdy znow wyschnie froteruje miekkimi szmatkami na nogach.Podloga poprostu lsni. Odpowiedz Link Zgłoś