Gość: karmel IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Jaki według Was jest najlepszy krem na zimę dla 24 letniej twarzy :) Do tej pory używałam takiego z Avonu, no ale może czas na jakąś zmianę. Co doradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunia Re: Krem na zimę 23 lata temu ja uzywam BAMBINO (dla dzieci) to dla mnie najlepszy krem - mam 26 lat i na twarzy zadnej krostki (nie stosuje nic innego, kompletnie nic innego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmel Re: Krem na zimę IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23 lata temu la_lunia napisała: > ja uzywam BAMBINO (dla dzieci) > to dla mnie najlepszy krem - mam 26 lat i na twarzy zadnej krostki (nie stosuje > > nic innego, kompletnie nic innego) Bambino ?? Rozumię na lato, ale na zimę ?? Boję się, że moja cera nie przyzywczajona do takich kremów będzie potrzebowała mocniejszej ochrony przed zimnnem. Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Krem na zimę 23 lata temu Bambino - krem tlusty co w tym zimnego? predzej zrozumiem, ze uzywam go w zime niz w lato Odpowiedz Link Zgłoś