Gość: sto kobiet IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23 lata temu Czy ktos wie jak pielegnowac skorzana sofe? Nie jest brudna ani zniszczona, ale pewnie trzebaby bylo ja od czasu do czasu czyms nawilzyc??? Z gory dziekuje za rady:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: skorzana sofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Super jest preparat do skór Amway, ewentualnie spytaj w chemicznym o bezbarwny krem do skór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto kobiet Re: skorzana sofa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23 lata temu Nie mam z nikim z Amway-u kontaktu, a chemiczny sklep? Oblecialam wszystkie tutejsze okoliczne supermarkety (mieszkam w Kanadzie) i maja czyscidla do metalu, srebra, mosiadzu, 10ciu roznych rodzajow drewna, gumy, tylko nie skory... I co tu zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: skorzana sofa IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu Ja te mam skórzaną sofe, udalo mi sie kupic w Championie spray woskiem do skor, teraz mam inny problem, bo spray jest ok, ale do pielegnacji, ale jak wyczyscic skore? slyszalam, ze dobrze sie to robi gąbką i wodą proszkiem do prania, ale boje sie zeby nie zniszczyc skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto kobiet Re: skorzana sofa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23 lata temu nie mam pojecia. Ja z kolei slyszalam ze letnia woda z mydlem (roztwor), wysuszyc w temp pokojowej i nawilzyc. Proszek do prania to chyba za silny detergent??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: skorzana sofa IP: *.dialup.tiscali.it 23 lata temu Mleko jest delikatne i nie niszczy. Niektore spray'e do mebli nadaja sie takze do skor / ale plam raczej nie usuna /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epjasa Re: skorzana sofa IP: 195.116.222.* 23 lata temu Ja kupiłam w Obi specjalne mydło do czyszczenia i jednocześnie konserwacji skóry. Mydło jest w plastikowym słoiczku, ma półpłynną konsystencję. I bardzo dobrze czyści. Można też kupić inne preparaty do pielęgnacji skóry, w zależności od ich koloru. Niestety nie pamiętam nazwy firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belle Re: skorzana sofa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu najlepiej - zadzwoń do sklepu ze skórzanymi meblami a tam oni muszą udzielić Ci odpowiedzi . pozdrawiam belle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto kobiet Re: skorzana sofa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23 lata temu Dzieki:))) Nie pomyslalam o tym, a to zdaje sie najprostsze rozwiazanie na swiecie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś