Gość: kasia IP: 81.219.121.* 18 lat temu może wątek już był ale napisze jeszcze raz .macie domowe sposoby i skuteczne na usunięcie worków pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: worki pod oczami 18 lat temu zimna łyżeczka do herbaty kostka lodu okłady z mokrych torebek herbacianych krem jn Revitalift www.dolinakremowa.pl/sklep,1671,,,03,,pl-pln,400952,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: worki pod oczami IP: 81.219.121.* 18 lat temu Dzięki ,kupię i spróbóję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lioton Re: worki pod oczami IP: *.ksknet.pl 18 lat temu na worki pod oczami zarowno te spuchniete jak i te z "kolorami" pomaga lioton 1000 ja stosowalam i powiem Ci ze daje to efekt uszczelnia naczynia itp mozna sprobowac, tzreba sie posmarowac poczekac az wchlonie sie chocby i tylko czesciowo nmo i to splukac., amietaj o kremie nawilzającym potem, bo lioton moze troszke wysuszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: worki pod oczami IP: *.bredband.comhem.se 18 lat temu A ja Ci doradze abys -poszla do lekarza i zrobila badania.To moga byc obiawy,ze Teoja watroba zaczyna protestowac.Im wczesniej tym lepiej.Najpierw zrob badania a potem dopiero zacznij stosowac inne srodki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: worki pod oczami IP: 81.219.121.* 18 lat temu robiłam wszystkie badania i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś