kasiateresa 18 lat temu Czy warto je kupić,jakiej firmy polecacie? Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noie Re: Worki próżniowe 18 lat temu juz bylo na ten temat sa dobre do schowania/przechowania rzeczy na jakis czas sa dobre aby spakowac wiecej do walizek ALE ! rzezcy sa wtedy pogniecione,wiec albo bierzesz zelazko ze soba albo...rezygnujesz .... w duze worki schowalam koldry na zime, koce i....posciel .... niesamowicie redukuje ilosc zajmowanego miejsca :-D jednym slowem ja POLECAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiateresa Re: Worki próżniowe 18 lat temu Ja myślałam,żeby popakować letnie rzeczy( pogniotą się -nie szkodzi ja naprawdę lubię prasować)oraz kołdry. Wątpliwość moja dotyczy poduszek - czy im ta forma nie zaszkodzi? Już cieszę się,że będę miała więcej miejsca!~Wiem,że było już na ten temat ale wyszukiwarka odmawia współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Worki próżniowe IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Właśnie kupiłam worki z Quelle. Polecam, spełniają swoje zadanie, nie uchodzi powietrze, są świetne. Warto kupić zestaw 7 sztuk oraz te z dokręcanym wieszakiem. Kupiłam kiedyś w Tchibo, ale te są do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Worki próżniowe IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Wejdź na stronę Quelle i wpisz- worki próżniowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korszen3 Re: Worki próżniowe IP: 82.160.251.* 18 lat temu ja polecam te z Betterware - sa na allegro. Nie wiem jak innych firm ale te są ok www.allegro.pl/search.php?string=torby+pr%C3%B3%C5%BCniowe+betterware Odpowiedz Link Zgłoś