Dodaj do ulubionych

Miłość nie zagląda do metryki

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu
żona młodsza o 23 lata .Mamy 6 letnie bliżniaki które ja
wychowałem ,pracując jednocześnie w domu.Żona zabrała mi pracę
(bo była na nią zarejestrowana),teraz stara się odebrać
dzieci -bo poszły do przedszkola, stałem się niepotrzebny.
jak bronić się przed taką podłością ? jan 504-192-411
Obserwuj wątek
    • Gość: Zeta Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: 207.241.176.* 23 lata temu
      Mysle ze okreslenie trudny zwiazek jest jak najbardziej trafne.
      Moja zona 22 ja 53 mamy co kilka dni trudne chwile czsami dziwie
      sie jak my to znosimy. Zauwazylem ze wynika to z innego
      spogladania na swiat- wiadomo bagaz zyciowych doswiadczen
      diametralnie rozny, ale przychodzi wieczor i ogladamy TV tulac
      sie do siebie jak dzieciaki. Sex - wiem ze lubi, bywa czesto ze
      budzi mnie w srodku nocy by powiedziec ze mnie kocha i o spaniu
      juz nie ma mmowy....
      Pozdrawiam podobne pary!!
      • Gość: barbara Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.okayama.ocn.ne.jp 23 lata temu
        ja tez zyje w zwiazku z 19-letnia roznica wieku. W poprzednim
        zwiazku byla 26-letnia roznica.Rozpadl sie, bo on nie wierzyl,
        ze mozemy zyc szczesliwie.Zrobil wszystko, zeby moje uczucie
        wygaslo.Obecny zwiazek jest faktycznie nielatwy.Ale staramy sie
        nie zawiesc.Dzieli nas tez rozna kultura i obyczaje(pochodzimy
        z roznych krajow).Poprzedni rok byl bardzo trudny.Teraz jest
        lepiej, ale wciaz sa pewne sytuacje, ktore nas moga poroznic.I
        wynika to bardziej z innosci kultor, niz wieku.
        • eda1985 Re: Miłość nie zagląda do metryki 22 lata temu
          Moj chlopak jest o 8 lat starszy.Czy dla was ludzi starszych ode mnie(mam20lat)
          bedacych rodziacami, taki zwiazek ma prawo istnienia.Czy istnieja jakies
          zagrozenia
    • Gość: Kobitka Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.chello.pl 23 lata temu
      Między nami jest sześć lat różnicy. Mimo tego iż jestem starsza czuję się o
      wiele młodsza, czasami mam wrażenie, iż to on jest starszy? Ja żywiołowa pełna
      temperamentu i spontaniczności zarazem... On bardzo poważny jak na swój wiek
      (28lat) czasami nie może nadąrzyć za moimi szalonymi pomysłami. Czasami mam
      wrażenie, że mieszkam pod jednym dachem człowiekiem na emeryturze, któremu nic
      się nie chce!!! Z seksem nie ma co, jest stosunkowo dobrze, choć wszelkie
      szaleństwa i tak wynikają z mojej inicjatywy. I gdzie tu reguła odnośnie
      wieku..?
      • Gość: Cru Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.crowley.pl 22 lata temu
        A miedzy mna a moja kobieta jest 22 lat roznicy. I co? I nic. Kocham ja bardzo
        i jest mi z nia bardzo bardzo dobrze. Wahala sie troche i nie moge jej sie
        dziwic. Sex? bardzo lubimy. Dziecko? OCZYWISCIE ZE TAK. Zaraz jak skonczy
        studia. Troche przy niej odmlodnialem, a Ona nabrala powagi, doroslego sposobu
        spogladania na swiat. Juz nawet nasze klotnie nie sa takimi z
        okresu "narzeczenskiego" >> raczej spokojnie sie dogadujemy. Jest chorobliwie
        zazdrosna o mnie (nie ma o co, naprawde :-)), no a ja o nia...(tez nie mam o
        co). Jest kochana, kochajaca i taka opiekuncza. Znalazlem swoja przystan...
        Kocham Cie Malutka!!!
        • Gość: Rav4 Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
          Kocham Cię mój słodziutki Cukiereczku, jesteś najcudowniejszym mężczyzną
          jakiego znam. Jesteś moim światełkiem, które witam co dnia i żegnam co wieczór.
          Życie bez Ciebie było by tak puste............
          your 24yo wife

LY Cru
    • Gość: vieux Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: 5.4R* / *.unicc.org 23 lata temu
      Moja kochana ma 31, ja 55.
      Wszystko pieknie nam idzie (w dzien i w nocy), ale ona chce miec dziecko. i Boi
      sie zem za stary... Ma racje?
      • Gość: elsa Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23 lata temu
        no cos Ty ..jaki stray??? Konfucjusza matka miała 16 lat a ojcieć 80:):):):)..
        Jan oddaj je te bliźniaki,sam zażadadj rozwodu z jej winyi alimentów na
        sibie.I trzymaj sie.
        • Gość: żona Mordercy jana Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu
          Czy cieszysz się ze swojej opinii gdy już zamordował moje bliźnięta Kasię i
          Mateuszka? Udziel mu teraz rady, moje dzieci nie żyją od miesiąca.
          • Gość: glaca Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
            należało by cię powiesić bo to ty rozwaliłaś waszą rodzinę
      • Gość: marta Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22 lata temu
        ja jestem też kochana mam 30 lat, mó mąż o 19 lat więcej:jest różnie, ale skoro
        odnaleźliśmy się tak nam było pisane, ja też chcę dziecko, a on ??? wiedział o
        tym od początku
      • lechdon1 Re: Miłość nie zagląda do metryki 22 lata temu
        Myślę, że ma...niestety
      • Gość: Cru Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Nie, nie jesteś za stary
    • Gość: taka1 Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.compower.pl 22 lata temu
      Zakochałam się z wzajemnością w żonatym mężczyżnie starszym ode mnie o 15 lat.
      Nasze rodziny sprzeciwiają się Naszemu związkowi My jednak wytrwamy. Miłości
      nie obchodzi wiek.
    • Gość: basiad555 Re: Miłość nie zagląda do metryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      Wiesz strasznie mi przykro,że masz taką żónę.Ale nie zalamuj się ,głowa do
      góry ,dzieci szkoda ale jej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka