Gość: lillla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu podpowiedzcie jaką zmywarkę warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Li Re: jaką kupić zmywarkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu To zależy czego oczekujesz, jak dużą masz rodzinę i czy często robisz imprezy. Przede wszystkim zmywarka powinna mieć elektroniczny wskaźnik braku soli i płynu nabłyszczającego, krótki program mycia (30 minutowy), program oszczędnościowy, dobrze jak ma przepływowy ogrzewacz wody itd. Małe zmywarki to te o szerokości 45 cm, duże 60 cm. Dość dobre są zmywarki Bosch. Odpowiedz Link Zgłoś
stankiee Re: jaką kupić zmywarkę 23 lata temu Ja mam Boscha. Opis masz powyżej. Rodzina 4-osobowa, zmywarka ma 60cm i jest włączana co drugi dzień. Wszystko zależy od pieniędzy. Bosch jest kompromisem między ceną (2800) i jakością. Moja ma też odcięcie dopływu wody i automatyczny dobór wody, na programie 30min (taki myje dwudniowe talerze bez konieczności ich zraszania) bierze ok12 litrów wody. Odpowiedz Link Zgłoś