kaor 08.01.04, 22:46 ktore mleko polecacie(smak)? POzdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kassia23 Re: Nan,Bebiko a moze Bebilon?? 09.01.04, 11:04 Cześć! Mój synek jest na mleku NAN 1. Tylko to mleko toleruje (ewentualnie Bebiko 1). Próbowałam dawać mu Bebilon pepti 1, bo lekarz powiedział, że to dobre mleko, jednak bardzo ciężko mu "wchodziło" (podejrzewam, że winny był smak), podobnie jak Bebiko omneo czy inne mleka hypoalergiczne (ich zapach podobny jest do zapachu startego parmezanu). Jak narazie nie narzekam, Kuba ma co prawda lekkie bóle brzuszka, ale kupki są normalne i na wadze też przybiera prawidłowo. Poza tym wszystkie te mleka są wartościowe, musisz próbować, Twoje dziecko najlepiej da Ci znać, co mu najbardziej smakuje. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
olivkaaa1 Re: Nan,Bebiko a moze Bebilon?? 10.01.04, 09:16 Moja mała tolerowała tylko NAN 1 teraz NAN 2 Od niedawna NAN 2R z kleikiem ryżowym Bebilonu nie chciała nawet powąchać, bebiko i owszem ale jakoś po nim robiła dziwne kupki Pozdrowienia Eduya i Ola (17.02.03) Odpowiedz Link Zgłoś
okli Re: Nan,Bebiko a moze Bebilon?? 11.01.04, 01:17 olivkaaa1 Co to znaczy dziwne kupki?Moja dzidzia jest od poczatku na NAN1, jak jeszcze ssala pierś robila zielonkawe śluzowate kupki, po NAN1 sluz zniknął ale kolor pozostał musztardowo-groszkowy, konsystencja-lekko uformowane, czasami papka. Odpowiedz Link Zgłoś