seumk
17.01.12, 15:44
Witam serdecznie!
Proszę o poradę poniewaz mam problem z piciem mleczka u mojego rocznego synka a mianowicie chodzi o to ze jest na mleku nan pro,najpierw 2 a teraz juz nan pro 3.Pił bez problemu to mleczko.Zawsze rano robiłam mu kaszke na tym mleczku,po poludniu lubi sobie polezec i sam pic mleczko(bez dodatku kaszki) z butli i przed snem znów kaszka jest na mleku nan pro.Od pewnego czasu jednak zauwazyłam ze synek domaga się tego popołudnowego mleczka lecz jak mu uszykuję i spróbuje parę łyków zaraz odmawia dalszego picia choc widać ze ma na nie ochotę,wygląda to tak jakby mu coś nie smakowało.No i tu problem poniewaz pomyślałam aby może kupić mleczko smakowe.Mam konkretnie na uwadze nestle junior waniliowe.Tylko że nie chce całkowicie przejsc na to mleczko poniewaz nan pro jest w składzie lepsze niż nestle junior waniliowe.Chciałabym nadal przyrządzać mu kaszki na mleku nan pro a tylko te popołudniowe zmienic na nestle junior waniliowe,bo po poludniu pije samo mleczko.Lecz nie wiem czy tak można,niby to ta sama firma mlek nestle ale jednak to inne mleczko.
A więc moje pytanie brzmi czy mogłabym nadal podawac nan pro 3 a tylko po południu w sumie tylko tak do popicia a raczej do podelektowania się bo synek tak robi :) podac mleko nestle junior waniliowe???Czy jednak są jakieś przeciwskazania?