Dodaj do ulubionych

Butelki Dr. Brown

25.06.12, 22:54
Witam, przy pierwszym dziecku używałam butelek Avent i byłam bardzo zadowolona teraz przy drugim chcę spróbować butelek Dr. Brown mają świetnie opinie ale znalazłam trzy rodzaje i zastanawiam się czym właściwie się różnią. Jedne są szklane, inne mają szeroką szyjkę inne wąską ale wszystkie są antykolkowe. Pytanie do mam które ich używały bardzo proszę o opinię o nich i wytłumaczenie na czym polega różnica czy w ogóle jakaś jest.
Znalazłam trzy różne rodzaje:

www.bangla.pl/opinie/p16388/dr-browns-szklana-butelka-antykolkowa-waska-standardowa-szyjka
www.bangla.pl/opinie/p14041/dr-browns-natural-flow-standard-butelka-z-waska-szyjka
www.bangla.pl/opinie/p2706/dr-browns-natural-flow-butelka-z-szeroka-szyjka
Obserwuj wątek
    • katbog Re: Butelki Dr. Brown 27.06.12, 08:30
      Mam butelki drbrowns i z wąską szyjką i szeroką. Nigdy nie spotkałam szklanej. Te plastikowe nie różnią się niczym oprócz wyglądu, jedynie w tej z szeroką szyjką smok trochę się wygina czy może wydaje się że jest bardziej miękki chyba przez to że jest dużo szerszy u nasady. Sama końcówka w obydwu jest identyczna. Dla mojego dziecka nie ma znaczenia z której ma jeść mleczko. Wypróbowałam butelki Avent, Nuk i Lovi i dla mnie drbrowns są najlepsze.
      • ozuzka2008 Re: Butelki Dr. Brown 28.06.12, 09:39
        Dziękuje za odpowiedź:)
      • megi2511 Re: Butelki Dr. Brown 11.07.12, 21:09
        a jak je myjesz jeśli można spytać? bo ja również używam i jestem zadowolona, ale tą beżową uszczelkę musiałam już 2 razy wymieniać bo pomimo mycia i sterylizacji zachodziła mi tak na ciemno, co nie dało się umyć ale zdrapać paznokciem już tak ??? Moje dziecko już sie do nich przyzwyczaiło i nie wymienie na inne, ale z racji tego, że ciężko mi utrzymać w czystości właśnie te gumowe uszczelki woałabym inne butelki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka