mamadawidka1 06.07.04, 23:20 Mam pytanie: Czy kaszki owocowe mleczno ryzowe bobovity podajecie z woda czy z mlekiem?? Mam znajoma ktora daje tylko z woda twierdzac ze tam juz jest mleko. Czy mozna tak podawac - caly czas?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umasumak Re: kaszki bobvity?? 06.07.04, 23:41 mamadawidka1 napisała: > Mam pytanie: > Czy kaszki owocowe mleczno ryzowe bobovity podajecie z woda czy z mlekiem?? > Mam znajoma ktora daje tylko z woda twierdzac ze tam juz jest mleko. Czy > mozna tak podawac - caly czas?? Jak sama nazwa wskazuje są to kaszki z mlekiem więc miesza się je tylko z wodą Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_a Re: kaszki bobvity?? 07.07.04, 10:08 Ja stosuję ryżowe kaszki BOBOVITY np.brzoskwiniową lub malinową lub kukurydzianą BOBOVITY i one są bezmleczne, rozrabiam z wodą lub z mlekiem BEBIKO lub swoim ściągniętym,ale te przez ciebie wymienione w nazwie już mają, że sa z mlekiem, więc trzeba tylko z wodą rozmieszać...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmonaucik Re: kaszki bobvity?? 07.07.04, 10:59 Mleczno - ryżowe maja w sobie juz mleko, więc przygotowuje sie je na wodzie. Absolutnie nie na mleku, bo dziecko może nabawić się dokuczliwych zaparć!!! Odpowiedz Link Zgłoś