ptysia78 03.08.04, 23:18 jak czesto mozna podawac mleko NAN 2R, ja podaje raz dziennie przed snem - mozna czesciej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anitatab Re: NAN 2R 04.08.04, 09:29 Wydaje mi sie ze mozna czesciej. Ja przed snem podaje kaszke ale planuje juz od jutra podawac NAN2R rano na sniadanie.Moze inne mamy cos doradza.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
niezabutka Re: NAN 2R 04.08.04, 09:50 witam, ja podaję wprawdzie Bebiko ale także 2R albo 2GR, to to samo tylko nazwa inna. Podaje je za każdym razem gdy karmię dziecko, choc oczywiście zależy to od wieku dziecka. ale zakladając że to mleko nr 2 dzidzia ma min 5 miesięcy, zatem na wieczór proponuje kaszke tez na mleko 2R. Ja na początku tak cos do 6- tego miesiąca podawalam rozrzedzona przez smoczek, a od 7 mego już na gęsto łyżeczką plus do tego jakies owoce (moim zdaniem słoiczkowe sa najlepsze). Mój synek to uwielbia! jedyna potrawa, którą je ze smakiem jak jest przeziebiony. Myslę, że takie mleko można podawac za kazdym razem, wszystko zalęzy od potrzeb i mozliwości dzidzi, pozdrawiam Kalina i Mikołaj, 8 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś