onlymmartini 02.02.15, 12:03 Jak często macie kupkę? U nas co dwa dni a czasami nawet po dwóch dniach.jest jakaś norma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neko1982 Re: mamy butelkowe 02.02.15, 13:16 Nasz właściwie od początku na butelce.Początkowo nawet kilka dziennie,potem unormowalo się do jednej dziennie. Potem zaczęły się co 2 dni,ale Mały dostawał wtedy żelazo.Teraz znów co 2-3 dni,żelazo skończyliśmy 2 tygodnie temu.Jutro mamy szczepienie i wizytę,więc zapytam,jak to jest z tą normą,bo już też sama nie wiem:-o Odpowiedz Link Zgłoś
agi2507 Re: mamy butelkowe 02.02.15, 20:26 Mały ma 7 tygodni. Kupki kilka na dobę. Dzisiaj zaraz po karmieniu pod ranem i potem jeszcze 3 w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wilkowaona Re: mamy butelkowe 02.02.15, 22:02 U nas 2-3 razy dziennie. Rano ok. godzinę po mleku, i po obiedzie. Czasem trzecia po południu. Ale nasz synek ma spory apetyt :D Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: mamy butelkowe 03.02.15, 09:06 Ja wprawdzie kp ale wypowiem sie;). A jest jakiś problem z ta kupka, ciężko zrobić czy boli przy niej brzuszek? Chyba nie ma normy. Jak jest ok, nie prezy się przy oddawaniu i nie boli nic to nie ma się co martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: mamy butelkowe 03.02.15, 22:14 Witam.Mój synek też robi co 2-3 dni,ale wtedy porządnie.I nie ma na to żadnej reguły,każdy organizm jest inny.Jeśli maluszek nie płacze przy wypróżnianiu itd ,to nie ma co się martwić za bardzo.Polecam dużo kłaść na brzuszku i dawać do picia na zmianę rumianek i koper włoski (używaliśmy do zaparzania w torebkach z hippa). Odpowiedz Link Zgłoś