celes 28.09.04, 11:49 Enfamil - czy ktoś je stosuje? Nie AR tylko zwykły z kwasami tłuszczowymi wpływającymi na rozwój zdolności poznawczych (w co akurat mało wierze, ale niemniej te kwasy są zdrowe i przydatne w pracy mózgu). Jakie jest w smaku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeran Re: Enfamil - czy ktoś zna to mleczko? 28.09.04, 18:18 Właśnie kupiłam to mleczko i po spróbowaniu stwierdzam że jest b.dobre w smaku lepsze niż bebilon2. Poleciła mi je moja lekarka do której mam ogromne zaufanie.Zobaczymy czy rzeczywiście zadziała na mojego synka ma w tej chwili sończone 7 miesięcy.Pożyjemy,pojemy zobaczymy.Pozdrawiamy Alex i SZymonek Odpowiedz Link Zgłoś
ulta Re: Enfamil - czy ktoś zna to mleczko? 30.09.04, 18:25 My to mleko jemy od urodzenia(3grudzien 2003) i moj maly jest zdrowym (nigdy jeszcze nie chorowal i oby tak dalej) i bardzo zywym dzieckiem.Przybiera na wadze i rozwija sie prawidlowo.A mleko w smaku jest bardzo dobre nawet troche slodkie my je osobiscie polecamy.Pozdrawiamy i zyczymy smacznego wszystkim ktorzy zdecyduja sie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Enfamil Premium LIPIL 19.10.04, 11:10 Kupiliśmy w sobote i zaczęlismy stosować - Mały pije chetnie. Mleczko poleciła nam nasz pediatra, jako własnie wspomagające rozwój umysłowy dziecka - zobaczymy, a może będzie poliglotą. J. Odpowiedz Link Zgłoś