mamaskarba 04.01.05, 19:38 Mam już dość cieknących butelek aventa. Ostatnio załatwiły mi nowe skórzane rękawiczki, a dziś portwel. Jakie inne polecacie? Koniecznie z silikonowym smoczkiem-balonikiem, bo do takiego dzidzi przyzwyczajone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
26magda3 Re: Mam już dość... 04.01.05, 20:30 polecam butelki Canpola z serii balonik - mają smoczek podobny do awenta i mi narazie nie przeciekają. no i wygodnie się myją bo mają duży otwór!!!! a z Awentem to chyba jest tak, że trzeba go odpowiednio zakręcić i wtedy nie przecieka - ale jak to się robi to jeszcze nie wiem i chyba się nie dowiem bo więcej też ich nie kupię!!! a baloniki są tańsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Mam już dość... 05.01.05, 10:31 a moze to wina smoczka?, buteleczki sa dosc drogie a wiec skoro juz je masz to moze zobaczysz z innymi smoczkami, zawsze to taniej niz kupowac nowa butle. Jest firma ktorej smoki pasuja do butli aventu......tylko zapomnialam jak sie nazywa :( (maja nawet takie fajne smoczusie dla zabkujacych dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
adela27 Re: Mam już dość... 05.01.05, 13:02 hej:-) wiem w czym tkwi problem,bo sama to przerabialam...na to wpadl moj maz...poprostu jak zakladasz oslonke to musisz wcelowac smokiem w sam srodek kolka,zobacz na oslonce...na samym srodku jest kolko i tam musi sie znalezc koncowka smoka...bo jesli smok jest przekrzywiony to wtedy cieknie... powodzenia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: Mam już dość... 05.01.05, 18:32 No i kupiłam canpol-balonik. Nie chce się odpowietrzać, kilka łyków i koniec. Znowu zmieniłam na avent... Odpowiedz Link Zgłoś