emilekx 30.04.05, 16:45 Jaki smoczek stosujecie do mleka przeciw ulewaniu- jest ono gęstrze od zwykłego. Moja dwumiesięczna córcia bardzo się męczy smoczkiem aventu z dwiema dziurkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baikadent Re: jaki smoczek ??? 30.04.05, 20:35 Miałam to samo, praktycznie zraziłam się do Aventu. Ale w desperacji spróbowałam czegos innego- kup smoczek Avent ale trójprzepływowy (dla dzieci pow. 3-go miesiaca zycia), tylko ustawiaj go na "I" czyli wolny przepływ (ten smoczek mozesz ustawić w trzech pozycjach). Zobaczysz róznicę. Dziecko zupełnie inaczej je. To mleczko "antyulewaniowe" jest geste i maluchy koszmarnie się meczą sącząc je przez te wolne smoczki.One sa super ale do herbatek Od czasu tego smoczka trójprzepływowego chyba obydwoje odżyliśmy a mały wsuwa, ze aż miło...Zaczęłam mu dawać mleczko z tym " sprzętem" jak miał dwa miesiące Pozdrawiam emilekx napisała: > Jaki smoczek stosujecie do mleka przeciw ulewaniu- jest ono gęstrze od > zwykłego. Moja dwumiesięczna córcia bardzo się męczy smoczkiem aventu z > dwiema dziurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
emilekx Re: jaki smoczek ??? 01.05.05, 16:54 baikadent napisała: > Miałam to samo, praktycznie zraziłam się do Aventu. Ale w desperacji spróbowała > m > czegos innego- kup smoczek Avent ale trójprzepływowy (dla dzieci pow. 3-go > miesiaca zycia), tylko ustawiaj go na "I" czyli wolny przepływ (ten smoczek > mozesz ustawić w trzech pozycjach). Zobaczysz róznicę. Dziecko zupełnie inaczej > je. To mleczko "antyulewaniowe" jest geste i maluchy koszmarnie się meczą sączą > c > je przez te wolne smoczki.One sa super ale do herbatek Od czasu tego smoczka > trójprzepływowego chyba obydwoje odżyliśmy a mały wsuwa, ze aż miło...Zaczęłam > mu dawać mleczko z tym " sprzętem" jak miał dwa miesiące > Pozdrawiam Serdecznie dziękuję za radę.Smoczek kupiłam i spisuje sie świetnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś