nicor 04.01.06, 10:22 Mój syn je tylko mleko modyfikowane. Czym najlepiej go dopajać i ile powinien wypić herbatki w ciągu doby. Podaję mu Plantex czy to też traktować jako dopajanie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Dopajanie???? 04.01.06, 10:26 najlepiej woda. jesli bedzie spragniony wypije. herbatke moze pic dla samych walorow smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Dopajanie???? 04.01.06, 10:26 Plantex traktuj również jako dopajanie. Proponuję podawać wodę mineralną, ale nie masz pewności, czy mu posmakuje, jak nie - cóż, będzie typowym reprezentantem większości dzieci, które niechętnie piją coś bez smaku (wiem, wiem, zaraz mi napiszecie, że wasze dzieci to tylko wodę piją, aczkolwiek z moich obserwacji wynika zgoła coś przeciwnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re: Dopajanie???? 07.01.06, 16:04 Najlepiej dopajac, jesli dziecko chce woda. Planteź tez mozna uznac za dopajanie. Ile nie jest łatwo okreslić, gdyż o tym decyduje raczej dziecko a nie paragrafy. Odpowiedz Link Zgłoś