Dodaj do ulubionych

Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator??

30.06.06, 11:14
Dziewczyny,

Jak same widzicie to forum jest niezwykle nam potrzebne. Mamy wiele problemow,
chcemy uzyskac wszystkie informacje a co najwazniejsze potrzebujemy wsparcia.

Moim zdaniem nasz ekspert nie spelnia naszych wymagan. Czesto nie odpisuje na
pytania ktore nawet sa bezposrednio do niego skierowane. Zapewne praca i inne
obowiazki sprawiaja ze nasz ekspert bardzo rzadko sie pojawia. Ale w takim
wypadku powinnien on zrezygnowac z roli eksperta na tym forum,a ktos kto
poswieci nam znacznie wiecej czasu i uwagi powinien nam doradzac.

Uwazam, ze powinnismy sie wypowiedziec i same zadecydowac czy to forum ma
istniec w obecnej formie czy jednak chcemy zmian.

Proponuje by to forum albo przejal inny ekspert albo wprowadzic osobe- moderatora.
Bardzo chetnie widzialabym w tej roli osobe o nicku "bea-ta". Jest niezwykle
mila osoba ktora ma duza wiedze i pomaga nam na tym forum juz od dluzszego
czasu. Oczywiscie, jezeli wyrazi na to zgode. Jezeli chodzi o wszelkie kwestie
organizaycjne, to chetnie pomoge.

Dziewczyny, co wy na to?? Potrzebujemy zmian??, czy tak jak jest obecnie, jest
wg Was OK??
Jakie sa Wasze spostrzezenia i odczucia?? Podzielcie sie nimi. Niech w
redakcji "Gazety" nas zauwaza.
Wszystkie mamy serdecznie pozdrawiam,
M.

Obserwuj wątek
    • magda762 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 30.06.06, 13:11
      Popieram w całej rozciągłości.
      Gdyby tak chciał wrócić do nas dr Albrecht...
    • lili2006 Tak! Tak! Tak! 30.06.06, 14:15
      i jeszcze raz tak. Jeśli ktoś się czegoś podejmuje, to niech to sumiennie
      wykona. Ola
      • sewerynki Re: Tak! Tak! Tak! 30.06.06, 14:43
        popieram, pomocy potrzebujemy, moderatora tez co by połączył podobne wątki i je
        na czerwono dal na góre. Pani Iwonie jestesmy wdzieczni za odpisane porady ale
        ewidetnie nie ma ona dla nas czasu.
        • magda270519761 Re: Tak! Tak! Tak! 05.07.06, 10:31
          Mało , że nie odpowiada , a jak już odpowie to często tak jakby pytania nie
          czytała , ni w 5 ni w 10 !
    • amagda80 popieram!! 30.06.06, 15:33
      juz sama chcialam pytac czy jakis ekspert tu w ogole jest, bo ilekroc zadaje
      pytanie to na odp ciezko liczyc, a jak pytam na forum "niemowle" to i tak mnie
      tu przerzucaja!!
      wszedzie dyskryminuja matki karmiace butelka, na tym forum kurcze tez??
      • lejla7 Re: popieram!! 30.06.06, 17:01
        Witam i tez popieram ten post. Rozumiem ze pani doktor ma duzo pracy ale sa
        problemy z ktorymi nie mozna az tyle czekac. sama byłam tu w takiej sytuacji
        pomogly mi dziewczyny na innym forum chociaz bardzo zalezalo mi na opini
        eksperta.
    • elai1 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 30.06.06, 17:04
      Rzeczywiście bea-ta jest niezawodna, kompetentna i zawsze odpowiada, P.dr
      również odpowiada nawet na zaległe wątki, ale ze sporym opóźnieniem. Jestem za
      bea-tą.
      • helga76 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 30.06.06, 17:34
        bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta,
        bea-ta, bea-ta, bea-ta, bea-ta. tyle mialabym do dodania!!!
    • topola4 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 30.06.06, 20:29
      Jestem nowa na tym forum, ale też zauważyłam że pani Doktor raczej rzadko
      udziela odpowiedzi. A szkoda, bo ja mam wiele wątpliwości i chciałabym
      zasięgnąć rady u kompetentnej osoby. Większość lekarzy udaje, że nic nie wie na
      temat karmienia butelką i najchętniej zaprzeczyłaby, że taki fakt istnieje.
      Będę pewnie częstym gościem na forum, dlatego pozwalam sobie na ten głos.
      • olensia Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 01.07.06, 02:40
        i ja tez jestem za zmiana!!!
    • ania19771 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 01.07.06, 13:50
      Macie mój głos!!!
      Sporo mi pomogło to forum gdy mój malec sie buntował w jedzeniu:)))
      Powodzenia
    • doddi3 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 02.07.06, 00:53
      Też chcę się dołączyć do akcji. Na moje 2 pytania do pani ekspert jeden raz nie
      dostałam w ogóle żadnej odpowiedzi a drugi raz dostałam długo póżniej, kiedy
      problem zdążył się już 2 razy zmienić.
    • collynka Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 02.07.06, 14:43
      tak, tak i jeszcze raz tak!jestem za zmianami i to w jak najbliższym czasie.
      chętnie korzystam ze znajdujących się tu informacji i wsparcia, ale brakuje mi
      często bieżących odpowiedzi.....pozdrawiam collynka
    • pom Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 02.07.06, 17:25
      Popieram.
      Jak juz sie człowiek doczeka odpowiedzi, cud jakiś, co częstokroć jest to
      wyklejanka z innych odpowiedzi na pytania.
      • karolina10000 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 03.07.06, 09:14
        Też jestem za!!!
        • agrareoligada Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 03.07.06, 12:38
          Jestem za.Prosimy o nowego eksperta i moderatora
    • anusia29 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 14:37
      Tez chyba się powoli zgadzam. Na niektóre swoje posty też nie doczekałam się
      odpowiedzi. A nie były to powtórzenia, bo mam w zwyczaju używać wyszukiwarki
      przed zadaniem pytania...
      • lili2006 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 14:41
        obawiam sie że i teraz na reakcję długo poczekamy, tak jak na reakcję na każdy
        inny post...
        • anusia29 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 15:10
          Ja rozumiem, że ktoś może np. wyjechać - bo to okres wakacyjny, ale wtedy nam
          nalezy sie stosowna informacja. Rozumiem także, że komuś może znudzić się
          odpowiadanie na forumowe pytania, bo to zapewne dla lekarza banały, a nawet
          powtarzające się banały. Może to być nużące, ale wyedy powinno sie miec odwage
          zrezygnować...
          a jesli nikt nie chce odpowiadac - mam na mysle lekarzy - to forum nalezy
          zamnąć. Tak będzie uczciwiej względem nas - wątpiących matek.
          • kropka1005 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 16:14
            ja tez jestem za, naprawde czasem pomoc jest nam baardzo potrzebna a tu
            cisza.Super by było gdyby było tak jak na formu kosmetyki dzieciece...ZMIANA!!!
            ZMIANA!!!
        • michelle05 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 16:26
          Witajcie dziewczyny,

Mialam podobne obawy co Lili, wiec wyslalam do redakcji gazety informacje ze
          prosimy o zmiane eksperta. Napisalam rowniez ze zalozylam watek w ktorym
          zbieramy glosy i wypowiadamy sie na ten temat.

Poczekajmy jeszcze troche i zobaczymy, czy cos sie ruszy.

Ale jedno jest pewne, im wiecej osob sie wypowie tym lepiej. Tak wiec,
          dziewczyny piszcie i wyrazajcie swoja opinie .
          Serdecznie Was pozdrawiam,
          M.
          • stokrotka2000 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 04.07.06, 21:43
            Ja też jestem za zmianą. Jeśli FORUM EKSPERCKIE, to gdzie ten ekspert???????
            Lepiej zmienić nazwe na zwykłe Forum i wtedy nie będzie trudnych (dla nas)
            pytan kierowanych z nadzieją do lekarza, pytań bez odpowiedzi. Będziemy wtedy
            radzić sobie same dzieląc sie swoimi doświadczeniami i tylko na takie (laickie)
            porady liczyć. Bo i tak wiadomo, że z dzieckiem i ze swoim problemem nalezy
            udac sie do lekarza osobiście, bo co może nawet najlepszy lekarz poradzic
            wirtualnie??
            ....jak widać nasz moderator tez chyba kwalifikuje sie do zmiany, bo jeszcze
            nie dał nawet znaku, że przeczytał tu cokolwiek.
            • anusia29 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 05.07.06, 08:58
              To forum nie ma moderatora w ogóle :)))
              • lili2006 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 05.07.06, 15:36
                nie ma, bo jak mój mąż dla żartu odpowiedział za mnie na moje własne pytanie to
                kilka razy prosiłam o usunięcie postu i nic...
                • asiulka1976 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 05.07.06, 19:59
                  Jesli chodzi o eksperta to owszem przydal by sie nowy, choc wiem ze jesli
                  pytanie sie powtarza to szkoda pisac ekspertowi hhhmm
                  jesli chodzi o moderatora to niestety nie wystarczy glosowanie redakcja gazety
                  o tym decuduje i mocno sprawdza taka osobe.
                  • anusia29 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 06.07.06, 09:34
                    wiesz, będąc lekarzem chyba jest się przyzwyczajonym do odpowiadania po 100
                    razy na te same pytania. Przecież nie powie się pacjentowi "a szczegóły mówiłem
                    juz osobie zprzed dwóch godzin, niech pan z nią prooamawia". Poaz tym, zawsze
                    mozna napisać, że identyczne pytanie już było, ew. wkleic link.
    • blanez16 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 07.07.06, 20:44
      Zmiany są konieczne, popieram. Moja ukochana "GW" ośmiesza się prowadząc takie
      forum eksperckie - bez eksperta. A więc - moderator : bea-ta, ekspert - nowy
      (przy całym szacunku dla Pani doktor) i ... to już złośliwie ;-) : może by tak
      zmienic sponsora, bo coś ten cały Bebilon (czyli Nutricia) chyba za mało
      ekspertowi płaci, he he ....
      • laurka112 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 07.07.06, 20:54
        jestem tu od wczoraj( nie wiem czemu tak póżno:((), ale jestem za!!!
    • magdulka26 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 09.07.06, 11:48
      Jestem za !!!
    • ursa13 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 09.07.06, 12:05
      Jestem za. Najfajniej by było, gdyby GW i Nutricia zechciała płacić bea-cie. ;)
      Odkąd nie ma dra Albrechta zaglądam to coraz rzadziej, bo nie ma po co. A to
      takie fajne i przydatne forum było...
      • aa.zz Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 09.07.06, 18:14
        Zaglądam tu od czasu do czasu i widzę że nie można inaczej niż być ZA :-) Bardzo
        dużo pomogła mi osoba o nicku Bea-ta, pewnie tak jak większości. Jak weszłam na
        forum po raz pierwszy i poczytałam inne wątki i odpowiedzi Bea-ty, pomyślałam,
        że może jest jakąś "prawą ręką" lekarza, bo udziela porad szybko i
        profesjonalnie. Nie znam się na rodzajach forum, czy eksperckie czy inne,ale
        skoro jest tak jak piszą inne mamy, jestem ZA.
        Pozdrawiam zatem wszystkie mamy
        Mama Filipka
        • olina77 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 09.07.06, 21:54
          ja też jestem za! Jak był Pan doktor to zaglądałam codziennie, tak na wszelki
          wypadek, żeby czegoś mądrego nie przegapić. A teraz...widać zresztą
          po "ptaszkach" jak aktualny ekspert odpowiada :-(
          • lili2006 Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 10.07.06, 14:56
            za każdym razem gdy otwieram stronkę forum i widzę "kpiący" uśmieszek naszej
            pani ekspert to śmiać mi się chce i płakać. Zobowiązać sie do czegoś a potem
            zwyczajnie udawać że się tego nie zrobiłó to jest jakieś takie ... przykre, no.
            • sewerynki Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 12.07.06, 15:04
              no więc Bebilon ma się sprawą zająć, bardzo ładnie mi odpisali. I Pani Dr się
              odezwała. Może wróciła z urlopu, bo przecież to też możliwe tylko nie dała znać
              że pojechała.
    • iwona_rudzinska Re: Akcja "Zmiana": Nowy ekspert / moderator?? 13.07.06, 01:23
      Tak, rzeczywiście miałam kilka dni urlopu, o czym nie poinformowałam, za co
      przepraszam. Macie Panie rację, że czasu mam niewiele, ale też nie możecie
      oczekiwać, że siedzę cały dzień przy komputerze i tylko czekam na pytania. Sama
      poprosiłam przedstawiciela firmy Nutricia o wyszukanie nowego eksperta, bo
      czuję się nie w porządku w stosunku do Pań i zapewniam, że nie robię tego dla
      pieniędzy. Byłam zaszczycona, że właśnie do mnie zwrócono się o odpowiadanie na
      tym forum, ale czas pokazał, że nie spełniam Waszych oczekiwań, więc sama chcę
      zrezygnować. Dopóki jednak to nie nastąpi będę nadal starała się odpowiadać na
      Wasze pytania, postaram sie robić to bardziej regularnie. Serdecznie
      pozdrawiam. IR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka