Dodaj do ulubionych

Bebiko czy NAN??

14.11.06, 17:59
Dziewczyny ktore melko modyfikowane polecacie?
Boje sie ze po Bebiko mala bedzie miala zaparcia.

Malutka ma 2 miesiace
Obserwuj wątek
    • smx Re: Bebiko czy NAN?? 14.11.06, 18:37
      Zaparcia to mój syn miał właśnie po NANie.
      • lidia23 Re: Bebiko czy NAN?? 14.11.06, 18:43
        Najlewpsze jest Bebilon
        • madzik241 Re: Bebiko czy NAN?? 14.11.06, 19:29
          Ja małą przez jakiś czas dokarmiałam, bo tak cały czas jest na cycusiu. gdy ją
          dokarmiałam tolerowała tylko NAN, bebikiem, bebilonem, hippem pluła. Teraz
          kaszki też robię jej na Nanie.
          • joan_collins Re: Bebiko czy NAN?? 14.11.06, 22:56
            Moja niunia ania Bebikoani NAN - enfamil niestety[ bo najdroższy]. Po anie zaparcia i kolki, a po Bebiko wymioty
            • mmalicka21 Re: bardziej bebiko 14.11.06, 23:37
              nana nie chciała pić
              i ulewała
              a zresztą mi tez to mleko tak dziwnie wyglądało- inaczej niż wszystkie inne
              ja w sumie bebilon bym wtbrała
              u nas sprawdza sie najlepiej
    • blanez16 NAN 15.11.06, 00:23
      Mój syn od urodzenia był karmiony NANem HA. Żadnych zaparc, biegunek, w ogóle
      jakichkolwiek problemów z układem pokarmowym. Nawet kolki miał tak nieznaczne,
      że w ogóle się zastanawiam, czy to były kolki. Teraz ma 14 mies. i cały czas
      konsumuje NANa, z tym, że teraz jest to "3" i Junior.
      • mafrolka Re: NAN 15.11.06, 07:42
        Mojemu służy Bebiko. Chętniej jadł Bebiko 1 niż 2, ale mysle, że wkrótce
        się "przestawi"n a 2. Po Nanie-kupy zielone, gazy jak po beczce kapusty,
        prężenie i stękanie non stop. Dobrze też małemu szło z Bebikiem Omneo, wszelkie
        brzuszkowe sprawy się uspokoiły, niestety jest 2 razy droższe, więc gdy zaczął
        jeść już całkiem sporo pod koniec 3 m-ca zaryzykowaliśmy ze zwykłym(stopniowo
        wprowadzanym) i jest dobrze.Polecam forum
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=632pozdrawiam
        • mafrolka Re: NAN 15.11.06, 07:44
          pozdrowienia mi się dokleiły do adresu, więc jeszcze raz

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=632
          • anulkas86 Re: NAN 15.11.06, 09:34
            U mnie do 4 miesiąca sprawdzała się tylko Humana, a potem Bebiko. Najgorzej było
            z Nanem:-(
            • ewa_mewa Re: NAN 15.11.06, 09:53
              Ja daje dziecku Bebiko i polecam. Bebilonu nie chciał pić i mial po nim wysypkę
              (jest bardziej uczulający niż Bebiko - ma więcej kazeiny w stosunku do serwatki,
              nie wierzycie - sprawdzcie na opakowaniu) poza tym jest droższy a ma ten sam
              skład (poza beta karotenem) więc po co przepłacać. Poza tym jest bardziej
              dostępny. A Nan zbiera chyba najwięcej negatywnych opinii - z powodu kup, kolek,
              bóli brzucha itp. Zwróc uwagę że Nan nie ma prebiotyków a Bebiko kosztuje tyle
              samo a ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka