Dodaj do ulubionych

Do mam NAN HA 1

16.01.07, 20:18
Drogie mamy, chcę się dowiedzieć jakie były reakcje Waszych dzieciaczków
podczas podawania mleczka NAN HA 1 Bifidus? Czy były jakieś problemy, jaki
był początek a jak jest dzisiaj. Kupiłam to mleczko synkowi, którego chcę
przestawić z Nutramigenu i nie wiem jakich reakcji organizmu mam się
spodziewać. Dzięki za każdą wypowiedź!
Obserwuj wątek
    • agniechaw77 Re: Do mam NAN HA 1 19.01.07, 14:01
      noja ola od urodzenia praktycznie jest na tym mleczku kupki sa zielono zolte raz
      dziennie, zaczelam podwac to mleko bo w szpitalu tez ja dokarmiano tym mlekiem,
      treraz chce zmienic na nan 1 zwykly nikt u mnie nie mial alergi, a raczej nie
      miala kolek kilka razy sie troszke poplakalo dzidziuni wieczorem ale mysle ze to
      emocje zostala z mama na pol dnioa bo ja musialam jechac do lekarza i chyba to
      spowodowalo jej placz.
    • jolapot Re: Do mam NAN HA 1 19.01.07, 19:10
      Moja córka poczatkowo była na moim mleku potem Nutramigen a potem próba Bebilon
      HA po którym były wymioty bóle brzucha itd. Zmieniliśmy mleko na NAN HA 1 i
      SUPER. Teraz juz je NAN 2 nie HA i jest OK. PAPAPAPAPA
    • marta_st1 Re: Do mam NAN HA 1 19.01.07, 20:57
      Problemy u mnie były jak podaliśmy małemu pierwszy raz jak miał 2 m-ce. Ryk był
      jeszcze przez 3 dni od odstawienia mleka (dałam raptem 2 razy). Ale jak jego
      układ pokarmowy dojrzał to w 4 m-cu znowu podaliśmy i było super i jest do dnia
      dzisiejszego, tzn. od dziś mamy NAN 2 i zobaczymy jak będzie, ale mam nadzieję,
      że też super. Synek chętniej je nie NAN 2, bo jest słodsze, a NAN HA1 ma
      straszny smak blee. A i po NAN-ie mały trochę ma twardsze kupki i strasznie
      śmierdzące :) Ale soczek jabłkowy daje radę i jest lepiej. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka