anerzam 13.08.07, 13:33 zmienilam malej mleko z bebiko na nan 2 za tydzień chce wprowadzic 3 bo skonczy 9 miesiecy lepiej jej smakuje nan 2 co myslicie o tym melku jakie macie doświadczenia dodam ze bebika pila mi 120 ml a tego wypija 210 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organica Re: nan 2 i 3 opinie 13.08.07, 18:45 skoro lepiej jej smakuje, podawaj NAN. u mnie to mleko się sprawdziło! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_kw Re: nan 2 i 3 opinie 13.08.07, 20:19 witam, my wprowadzilismy NAN po podawaniu Bebiko przez 3 dni po wyjsciu ze szpitala-takie tam synek dostawal, lecz w domu mial straszne kolki. szukalismy przyczyny i okazalo sie ze to po Bebiko wlasnie, juz po pierwszej butli kolki przeszly. Teraz dajemy NAN 3, ale juz nie dlugo, bo chyba juz mu sie znudzilo mleko ogolnie i zakonczymy przygode z tym pozywieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zankoha Re: nan 2 i 3 opinie 14.08.07, 09:05 Witam ja obecnie wprowadziłam Igorowi NAN ACTIVE2 i jestem bardzo zadowolona _brak kolek,brak wzdętego brzuszka:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś