aagas 02.01.08, 16:36 czy moge go sama podac , moja corka ma problem z wypróżnieaniem,słyszałam ze pomaga przy zaparciach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domana.0 Re: Trilac !! 02.01.08, 18:58 spokojnie możesz. moja córka potrafiła nierobic kupki kilka dni, podawałam jej przewlekle trilac. Najpierw po jednej kapsułce dwa razy dziennie do mleczka, potem raz dziennie. teraz robi kupki codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
aagas Re:Bardzo Dziękuje !! 02.01.08, 21:54 Przewlwkle to znaczy ile??? Jak długo podawac 2 kapsułki??? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anetkakra Re:Bardzo Dziękuje !! 03.01.08, 08:27 trillac to sa poprostu probiotyki czyli dobre bakterie, mozesz je podawac jak dlugo dziecko potrzebuje. Ja podaje bio gaia, to jest probiotyk w kropelkach dla niemowlat juz od prawie 2ch miesiecy codziennie, bo maluszek mial problemy z robieniem kupki, a teraz jest regularnie co 2dni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszag1 Re:Bardzo Dziękuje !! 03.01.08, 10:43 Ja podaję dicoflor 30 jedną kapsułkę dziennie już ładnych parę miesięcy non stop i też żadnych kłopotów z kupkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aagas Re: dziękuje , ale mam pytanie 03.01.08, 13:50 Trilac nie uczuli mojej córki , ona nie jest alergikiem ale lepiej dmuchac na zimne, pije bebilon 1 ,bardzo chetnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś