niunia_75 24.04.08, 21:52 CZY KTOS PODAWAŁ/PODAJE TO MLEKO?mÓJ MAŁY NIE CHCE GO PIĆ....cZY MOZNA NA NIM ROBIC KASZKE?JAK DŁUGO JE PODAJECIE I CZY FAKTYCZNIE PO NIM USTEPUJA BIEGUNKI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: humana z MCT 24.04.08, 23:01 Proszę nie krzycz, duże litery w internecie oznaczają krzyk, a tu nie ma powodu by tak krzyczeć, poza tym bardzo źle się to czyta, spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: humana z MCT 25.04.08, 14:28 Witam, www.humana.pl/strona.php?29686 a w jakim wieku jest dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: humana z MCT 26.04.08, 21:36 acha i czy mozna mieszac ja z (Bebilonem zwykłym)??tzn dodawac np. 1 miarke? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: humana z MCT 28.04.08, 14:08 Witam, Nie widze duzego sensu mieszania tych mlek,no ale moze Pani pediatra ma na ten temat jakaś teorię ? Trudno mi się wypowiedzieć się nie znając szczególowej sytuacji dziecka np skad te biegunki ,od jak dawna ,czy jest niedobor masy ciała ? Odpowiedz Link Zgłoś