barbara.gierowska 24.12.08, 00:08 Zycze Państwu udanych i rodzinnych Świat Bozego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek3030 Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 09:33 My również życzymy Pani doktor wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.2 Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 11:53 ja też! :) wspaniałych i rodzinnych Świąt i wszelkiej pociechy z Dzieciątek:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanka20074 Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 13:22 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary i życzliwości, a w Nowym Roku dużo miłości życzy Anna Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 14:01 Dużo ciepła, Pani Doktor :) Cieszę się, że jest to forum. No i że jest Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 14:10 _______________./\. ____________ __>_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________ Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
maniulka_25 Re: Światecznie :))))) 24.12.08, 23:37 Wesołych Świąt ! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku. I trzymajcie za mnie kciuki żebym urodziła w styczniu :-) Nie chcę "postarzać" dziecka o rok. I marzę aby spędzić Sylwestra w domu z ukochaną córką - Julką. Odpowiedz Link Zgłoś