cherax Re: ---2010r.---KSIĄŻKI, KTÓRE CZYTAMY--- 16.12.10, 01:03 "Tuan" Cizia Zyke, polecam też stronkę autora www.ciziazyke.pl Odpowiedz Link
moleslaw Camilla Lackberg 21.12.10, 08:00 "Księżniczka z lodu" , "Kaznodzieja" i "Kamieniarz" Odpowiedz Link
kamkap Re: Camilla Lackberg 22.12.10, 14:33 I jakie wrażenia, bo pani ma i przeciwników i zwolenników. Ja zaczęłam Księżniczkę z lodu, ale na razie odłożyłam, nie dlatego że mi się nie podobała, ale obiecałam komuś Paule Allende i muszę ją szybko przeczytać. Zaraz potem wracam do Lackberg, bo podoba mi się. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Camilla Lackberg 30.12.10, 11:38 moleslaw napisała: > "Księżniczka z lodu" , "Kaznodzieja" i "Kamieniarz" Wszystko jednym ciągiem lecisz? Podziwiam. Ja nie dałabym rady- 1 tom na raz to aż nadto wg mnie, musze po każdym jej tomie zrobić przerwę. Odpowiedz Link
anetapzn Sjöwall & Wahlöö-Morderstwo w Savoyu+ 30.12.10, 11:37 +Graham Masterton - Duch ognia. + Nicholas Sparks-Ślub To moje plany sylwestrowo- noworoczne Odpowiedz Link