rurka-z-kremem 20.11.10, 14:29 Oto i moja pierwsza anglojęzyczna książka. Co prawda "Jedz. Módl się. Kochaj." czytałam jakiś czas temu po polsku, ale bardzo chętnie przeczytam też oryginał, a nie tłumaczenie. Kto czytał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: "Eat. Pray. Love." E. Gilbert 23.11.10, 13:59 Nie do czytania! Pretensjonalny gniot, produkt literaturo-podobny dla ćwierćinteligentów odradzam serdecznie jeep Odpowiedz Link
imilla Re: "Eat. Pray. Love." E. Gilbert 23.11.10, 15:59 jeepwdyzlu napisał: > Nie do czytania! > Pretensjonalny gniot, produkt literaturo-podobny dla ćwierćinteligentów > odradzam serdecznie A film na jego podstawie to istna chała. Odpowiedz Link
jeepwdyzlu Re: "Eat. Pray. Love." E. Gilbert 23.11.10, 16:54 A film na jego podstawie to istna chała. Mimo że jestem Italianofilem - nie poszedłem. Znałem scenariusz ) jeep Odpowiedz Link
imilla Re: "Eat. Pray. Love." E. Gilbert 23.11.10, 19:35 Ja wyszłam w trakcie, nie dotrwałam do końca mimo najszczerszych chęci. Amerykanów ratujących świat przed klęską zagłady znoszę, jak próbują wciskać "mądrości życiowe" nie jestem w stanie zdzierżyć Odpowiedz Link