Dodaj do ulubionych

A czy widzeliście...?

13.12.10, 12:21
Czy widzieliście,że ukazała się nowa powieść Antoniny Kozłowskiej "Kukułka"? Jej poprzednie książki "Czerwony rower " i "Trzy połówki jabłka" były całkiem niezłesmile
na "kukułkę" trafiłam zupełnie przypadkiem w Swiecie Książki i oczywiście od razu zakupiłam.Tematyka fajna i po lekkim przejrzeniu stwierdzam,ze musi być całkiem niezła. Jak przeczytam to podzielę się wrażeniamismile
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: A czy widzeliście...? 13.12.10, 14:24
      To się podziel wrazeniami, jak przeczytasz. Ja jeszcze nic tej autorki nie czytałam. Warto? Podzielcie się wrażeniami na temat jej ksiażek.
      • jk3377 Re: A czy widzeliście...? 13.12.10, 16:44
        autorka to przeciez jedna z naszych foremek!! kerry...smile
        • jk3377 p.s. 13.12.10, 16:53
          forum.gazeta.pl/forum/w,63251,87959513,87959513,_CZERWONY_ROWER_w_oczekiwaniu_na_te_ksiazke_.html
          • inez21 Re: p.s. 13.12.10, 17:19
            Ale coś już dawno kerry_weaver nie zgląda na nasze forum ,bo nwet noiwą książką się nie pochwaliłasad

A do jej książek napewno warto zajrzeć. To fajna literatura kobieca z trochę wyższej półki. Jak dla mnie trochę w stylu Grażyny Plebanek, a może nawet fajniejszasmile
            Treść zawsze ciekawa, dająca do myślenia i budząca ciepłe wspomnienia u dzisiejszych trzydziestoparolatkówsmile
            "Kukułka" porusz problem bezdzietnych małżeństw i tzw. "surogatek" tak zdążyłam się zorientować po przejrzeniu książki.
            • jk3377 Re: p.s. 14.12.10, 17:16
              inez21 napisała:

> Ale coś już dawno kerry_weaver nie zgląda na nasze forum ,bo nwet noiwą książką
              > się nie pochwaliłasad
              >wlasnie nie wiem,czy tylko na nasze czy w ogole.
              > A do jej książek napewno warto zajrzeć. To fajna literatura kobieca z trochę wy
              > ższej półki. Jak dla mnie trochę w stylu Grażyny Plebanek, a może nawet fajniej
              > szasmile
              > Treść zawsze ciekawa, dająca do myślenia i budząca ciepłe wspomnienia u dzisiej
              > szych trzydziestoparolatkówsmile
              > "Kukułka" porusz problem bezdzietnych małżeństw i tzw. "surogatek" tak zdążyłam
              > się zorientować po przejrzeniu książki.
              czyli temat podobny jak u szwai 'zupa z ryby fugu'...?
              • greenwenus Re: p.s. 17.12.10, 13:44
                Ja wlasnie zakupilam czerwony rower ale jeszcze nie zaczelam czytac.
                • inez21 Re: p.s. 10.01.11, 13:25
                  Już przeczytałam!!!!
                  Książka jest świetna. Napisana mądrze i z wrażliwością, nie jest ckliwa ani kiczowata.
                  jeżeli chodzi o mnie to bardziej mi sie podobała niż "Czerwony rower".
                  A w porównaniu do "Zupy z ryby fugu" jest poważniejsza i lepiej napisana.
                  Także z czystym sumieniem moge polecić wszystkim molomsmile
    • tajemnica33 Re: A czy widzeliście...? 12.01.11, 10:18
      moja "Kukułka" czeka na mnie na półce smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka